Ordfører Hanne Tollerud, jeg venter fremdeles på svar,

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.I Moss Avis den 25.mai etterspurte jeg hvilke tiltak ordføreren vil gjennomføre for å sikre kommuneøkonomien i Moss. Nå har det gått 10 dager, og jeg har enda ikke fått svar. Du har vel ikke glemt spørsmålene mine, ordfører?

I 2017 var Moss kommune styrt av de borgerlige partiene, året etter overtok de sosialistiske partiene styringen. I løpet av det første året med Arbeiderparti-ordfører har kommunen forverret resultatet med hundre millioner kroner. Hvordan kunne det skje, ordfører? Vi hadde en trygg og god kommuneøkonomi under ordfører Tage Pettersens ledelse, det har vi ikke mer.

Rådmannen i Moss har varslet at i år får kommunen et underskudd på ti millioner kroner. Den negative trenden fra 2018, forsetter altså.

Hvordan har du tenkt å styre kommunen, ordfører? Hvilke tiltak har du, som en ansvarlig ordfører, tenkt å gjennomføre? Så vidt jeg kan se har du tre reelle alternativ:

1.Øke eiendomsskatten.

2.Kutte tjenester til innbyggerne, noe som medføre oppsigelser i kommunen.

3.Overlate alt til den nye rådmannen og den nye sammenslåtte kommunen (2020).

Eller er det flere alternativ, som jeg ikke ser?

Ordfører, kommunens økonomiske situasjon er viktig for alle innbyggerne i Moss, og vi må ha en åpenhet om disse problemene, derfor håper jeg at du nå svarer på mine spørsmål.


JØRN ROALD WILLE

Bystyrerepresentant for Høyre

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken