Respektløst av Ny Kurs

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Moss har fått et nytt politisk parti, Ny Kurs. Dets leder skriver i Moss Avis om konkurranseutsetting og privatisering av velferdstjenester. Det er skremmende lesing.

Ny Kurs trekker fram innholdet i tjenestene og skriver at det er det viktigste, det er det lett å være enig i. Derimot er Ny Kurs’ hensyn til de ansatte fraværende. Det er de ansatte som blir rammet av en konkurranseutsetting eller privatisering. Rammet gjennom lavere lønn og dårligere pensjon. Dette er ikke en påstand, det er fakta.

Dette beskriver Ny Kurs som «uinteressant», «en debatt uten verdi» og «sløsing med energi». De ansatte i Moss kommune bør merke seg dette.

Debatten om deres lønns- og pensjonsforhold, ansettelsesforhold, har ingen «verdi» for Ny Kurs, debatten er «uinteressant» for Ny Kurs, og Ny Kurs mener at kampen for å sikre at ansatte i Moss kommunes velferdstjenester er «sløsing med energi».

Flere politiske partier styrker demokratiet, derfor ønsker jeg Ny Kurs velkommen, men Ny Kurs er, basert på lederens leserinnlegg i Moss Avis, ikke en garantist for at de ansattes ved og vel settes først, snarere tvert imot.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.