Er det dårlig lederskap å vise usikkerhet?

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevKjære Tage Pettersen,

Hvorfor tar du en slik bastant og skråsikker holdning? Jeg er rimelig sikker på at du ikke ville virket som en mindre skikket leder og ordfører om du viste usikkerhet i denne saken. I lys av ny informasjon og en opinionsendringen blandt innbyggerne vil jeg heller tippe det motsatte vil skje.

Du er en meget god ordfører for byen vår, og politikerne som sitter i bystyret gjør sitt ytterste for å styre Moss i riktig retning. (Jeg har flere ganger løpt ved siden av deg under Christian Fredrik løpet, badet med deg 31 desember, i 6-7 grader på Sjøbadet, og gått forbi deg i gågaten under arrangementer.)

Min samboer, som er fransk, kan ikke slutte å påpeke hvor flott det er at vi har politikere, ledere og ordførere i Norge, som er så lett tilgjengelig for befolkningen. Dette er ting vi bør sette stor pris på.

Jeg vet ikke hva som er riktig løsning for jernbanen i Moss. Jeg er verken arkitekt eller ingeniør. Derimot er jeg far. Jeg vil velge det som er best for min sønn og for fremtidige generasjoner. Dette gjelder både lokalpolitisk og nasjonalt. Jeg vil være sikker på at konsekvensutredninger er gjort til fulle, at vi med hånden på hjertet kan si at vi handlet for kommende generasjoner når vi gjorde store infrastrukturelle eller politisk forandringer.

Her har bystyret en mulighet til å vise en helt menneskelig side, nemlig å bli usikre. Man har mulighet til å ta ett skritt tilbake og vurdere alternativene igjen. Dette er alt befolkningen i Moss ber om akkurat nå.

Takk for jobben dere gjør for oss,

/David Medeiro Danielsen

DAVID MEDEIRO DANIELSEN

Innbygger på Jeløya, Moss

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags