Mer kultur med Arbeiderpartiet

Mer kultur med Moss AP

Mer kultur med Moss AP Foto:

Av
DEL

LeserbrevMoss Arbeiderparti er stolte av Moss som kulturkommune og ønsker at vår kommune skal være et sted der kunst og kultur blomstrer. Nye Moss kommune med sine mange gallerier, festivaler, kulturminner, skulpturer, frivillighet og idrettsliv skal bli ledende innen kunst og kultur i regionen. Det er Moss Arbeiderparti sine ambisjoner.

Vi har i tillegg en fantastisk beliggenhet nær sjøen og Vansjø med flotte turområder som bidrar til inspirasjon og trivsel. Moss har et godt utviklet kunst- og kulturtilbud. Det vil vi videreutvikle slik at byen blir kjent som en by det er godt å bo i. Et rikt idrettsliv og kulturelle tilbud til alle bidrar til bedre helse og forebygger ensomhet.

For Moss Arbeiderparti er det viktig å legge til rette for at alle innbyggerne skal få like muligheter til å delta i kulturlivet. Det offentlige rom skal gi inspirasjon og trivsel. Vi vil videreutvikle kommunen som en kulturkommune innen bildende kunst, teater, musikk og litteratur. I forbindelse med byjubileet i 2020 vil vi at innbyggerne skal få mulighet til å bli enda bedre kjent med kommunens historie og med alt Moss har å by på.

Moss Arbeiderparti ønsker å støtte opp om de varierte kulturaktiviteter og øke tilgjengeligheten av disse i nye Moss kommune.
Vi skal jobbe for kulturskolen, som er i stadig utvikling – med faste, gode øvingslokaler og et tilbud som kan inkludere alle barn i nye Moss kommune.

Vi vil styrke biblioteket, støtte frivillige organisasjoner, deriblant menigheter og livssynsgrupper i nye Moss kommune. For oss er det viktig å legge til rette for festivaler, aktiviteter og tilbud som gir økt inkludering, glede og deltakelse i vår nye kommune.

Vil skal videreføre og videreutvikle kontingentkassa som sikrer at alle barn får mulighet til å delta i fritidsaktiviteter uavhengig av økonomi. Vi vil styrke kulturtilbudet for de eldre blant annet gjennom ”Den kulturelle spaserstokken” og fritidsklubb for eldre og fortsette satsingen på seniorfestivalen.

Vi vil støtte Punkt Ø som en ledende aktør innen samtidskunst, støtte Momentum-biennalen, utvikle Christian Frederik-dagene til en freds- og demokratifestival. Vi ønsker å støtte Moss idrettsråd og Moss musikkråd som overbyggende organ. Samtidig som vi ønsker å utvikle og koordinere museer, gallerier, besøksgårder og andre opplevelsessentre. Moss Arbeiderparti skal arbeide for at Moss kommune blir landes beste kulturkommune.

Er du opptatt av kulturpolitikk? Da bør du stemme Arbeiderpartiet 9.september.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags