Fortsatt tid for rydding

Vaktsjef i Moss Avis: Svein Thoresen.

Vaktsjef i Moss Avis: Svein Thoresen.

Av
DEL

Mårn duForrige gang i denne spalten fortalte jeg om et liv i pappesker på grunn av en total oppussing av boligens andre etasje. Det fikk meg til å reflektere over hvor mange ting man pådrar seg i løpet av ett liv og hvor mye mindre man egentlig kan klare seg med. La meg bare fortelle at vi igjen har fått ubegrenset tilgang til annenetasjen og at oppussingen ble virkelig bra. Resultatet ble også minst 10 turer til den lokale søppelplassen med bilen full av unødvendigheter og ting og gjenstander som ikke er med i fremtidsplanene, for å bruke et sportsuttrykk.

LES OGSÅ: Tid for opprydding hjemme 

Altså er det behagelige dager i nyoppussede omgivelser om dagen. Adventstiden kan nytes i fulle drag. Men hvor lenge var Adam i paradis? Det har seg nemlig slik at en total renovering av boligen i et to-etasjes hus nødvengvis også må omfatte den første etasjen. Vi skal ikke mange dagene inn i det nye året før pappeske-livet igjen inntreffer. En hel etasje skal igjen pakkes ned, finryddes og så rykker en kompetent håndverker inn.

Det er bare et men og det er at også kjøkkenet skal byttes. En furu-versjon fra 90-tallet har ikke lenger livets rett og skal erstattes med noe mer moderne, inkludert flytting av vann og lysspoter i taket. Vi snakker sikkert om å være helt uten kjøkken i inntil to uker. Tenk deg tanken selv: Du får ikke lagd frokost om morgenen eller middag på ettermiddagen. Skal du få deg en kopp kaffe må det inn en trakter på badet. Selvfølgelig er dette bare et utpreget ilands-problem, men likevel reelt nok.

Jeg ønsker meg derfor en bensinstasjonskopp i julegave. Så blir det frokost langs E6 hver dag i et par uker for meg nå i januar.....

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags