Nå går det mot slutten

Helge Kjøniksen.

Helge Kjøniksen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

MeningerDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Om nøyaktig én uke blir ikke denne spalten å finne lenger i Moss Avis, verken på sistesiden eller noe annet sted. Flott, tenker sikkert noen. Andre derimot synes sikkert at det er litt trist. Jeg skal ikke begi meg ut i noen diskusjon om det er flott eller trist, men må innrømme at det er litt vemodig å ikke skulle ha denne muligheten til å åpne seg litt, eller fortelle om noe man er opptatt av.

Alle dere som har fulgt oss her på sistesiden har sikkert registrert at enkelte har hatt én og annen hang-up rundt temaer og dermed skapt en litt lengre historie enn for eksempel jeg selv har gjort.

Det er vel få som ikke har fått med seg dyreholdet til familien Nesselquist eller hans forhold til Rema1000. Helge Warberg Knoll har på sin side blottlagt sin evige kjærlighet til postordre-blader og klart å vri det mest utrolige produkt til en artig historie.

Selv har jeg gjort et forsøk på å gi dere mange av tankene som svirrer rundt i hodet mitt, eller prøvd å fortelle om et litt spesielt møte jeg har hatt med personer som virkelig fortjener det lille ekstra. Jeg har selvfølgelig ikke truffet like godt på alt og slik er det med spalter som dette – noen ganger treffer man hjertene til leseren, eller man bidrar til at et og annet smilebånd får litt ekstra trim. Andre ganger bidrar man til litt lett hoderisting og en følelse av bortkastet tid.

Men nå er det altså snart slutt. Neste mandag er det annet innhold som erstatter «Mårn' du», da plasseres elementene som er på side to her på sistesiden og det er kanskje ikke så dumt.

Da får man i hvert fall mulighet til å fortsatt skrive om personer som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Takk for meg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken