Hva skjer om jegertvillingene blir med i Paradise Hotel?

Helge Warberg-Knoll.

Helge Warberg-Knoll. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Mårn' du, skrevet av journalist Helge Warberg-Knoll.

DEL

MeningerNå kommer det en ny sesong med de utagerende jegertvillingene på TV. De to jaktglade jentene har nå funnet kjærligheten , i følge Dagbladet. Dette ble kommentert i kantina og en kollega hadde følgende melding: Ja, ja - da skal du være glad i banning, skyting og vold i nære relasjoner.

På jegertvillingens CV står det at de droppet ut av ungdomsskolen fordi de følte kallet fra naturen. Ja, for på skolen var det jo ikke lov til å fyre løs med børsa, banne så det lyste for annethvert ord eller fyre opp en rullings i ny og ne.

Det er faktisk mulig å forstille seg lærerværlset på Nordreisa ungdomsskole når tvillingenes kall etter naturen ble for sterkt. Her kan man ikke se bort i fra at rektor, mattelæreren og resten av lærerstaben lukket dørene, fant fram sjampisen og rakettene - og så startet festen.

Samtidig var jentene på vei inn i ødemarka - og den skal de ha - trøtte naturskildringer har fått en facelift med disse tvillingene. Det er liksom en annen dimensjon over dem enn klassikerne fra villmarksforfatteren Mikkjel Fønhus. Mannen bak Slagbjørnen Rugg, Skoggangsmand og Det skrik fra Kvervilljuvet.

For ikke å snakke om Sverre M. Fjeldstad. Mannen som brakte NRK og naturen inn i de tusen hjem. Med lusekofte og den lune og karakteristiske stemmen ble grevlingens paringslek et interessant tema for rikskringkastningen.

Men nå har jegertvillingene tatt det hele et par steg videre. Deres fargerike natur -programmer har en snev at Paradise Hotel over seg . Nå håper jeg de melder seg på Farmen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags