Livredd videomann

MÅRN DU: Joakim Bekkåsen.

MÅRN DU: Joakim Bekkåsen. Foto:

Av
DEL

Mårn duI den herlige jobben som sportsjournalist venter spennende oppgaver hver eneste dag. Alt fra vanlig journalistikk, til kommentering og streaming av idrett. Jeg er vanligvis proppet full av energi og glede, og blir aldri nervøs eller stresset når jeg er på jobb. Bortsett fra når jeg skal være videomann og ha ansvaret for sendingene. Da er pulsen skremmende høy.

Spesielt nervøs blir jeg når teknikken svikter, for da står jeg på bar bakke. Jeg er ikke akkurat noen IT-mann og passer nok best foran kamera med en mikrofon. Jeg fikk meg derfor en kveld utenom det vanlige i Vestbyhallen tidligere i uken.

På onsdag gikk NM-håndballkampen mellom Vestby HK og Elverum av stabelen, og Moss Avis var på plass for å streame. Jeg rigget opp og gjorde klart for sending, men så startet problematikken. Live-utstyret vårt fikk ikke dekning og det begynte av en merkelig grunn å blinke grønt på skjermen. Etter å ha gjennomført plan B, C og D var jeg helt blank. Svetten rant og jeg fikk nesten panikk.

Heldigvis fikk jeg ringt etter vår videomann som kom ut i full fart. Sammen løste vi problemet og sending gikk gjennom.

Førstkommende søndag er det klart for ny sending og jeg har ansvaret. Kampen mellom Sprint-Jeløy og Moss FK sine rekruttlag skal sendes direkte og jeg kjenner allerede nå at jeg er nervøs. Hva om teknikken svikter? Hva om jeg glemmer noe utstyr? Eller tenk om det oppstår en systemfeil som jeg ikke kan gjøre noe med?

Heldigvis har de hjertestartere på Jeløy!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags