Takker for seg og sier farvel

Slutt: Byavisa ble før helgen slått konkurs.

Slutt: Byavisa ble før helgen slått konkurs.

Av
DEL

LeserbrevI dag (3. januar) markerer slutten på Byavisa Moss, mitt arbeidssted og hverdag de siste 10 årene.

Det begynte for min egen del i Moss Dagblads tid i 2008.

Jeg ble kjent med redaktør Ernst Rolf, som kort tid etter vårt bekjentskap skulle være kapteinen på den nye skuta, Moss Bymagasin.

Undertegnende ble med på oppstarten av byens nye magasin, hvor videreføringen av det beste Moss Dagblad sto for skulle utgjøre den redaksjonelle kvaliteten.

For meg har avisa vært en mangfoldig reise; en reise i menneskemøter, skjebner, fortellinger og historier.

Jeg har intervjuet bredden av befolkningen, hverdagsheltene, frivillige; jeg har vært hos Kongen på Slottet og prøvd å få orden på måkeunger på Revlingen – hvis foreldre absolutt ikke ville la sine unge håpefulle bli tatt bilder av..!

Å lære å kjenne sin egen hjemby fra innsiden har vært et privilegium. Moss utvikler seg med stormskritt, raskere enn noen gang tidligere.

En by i utvikling trenger nettopp en lokalavis slik Byavisa var. Gleden ved å være en del av redaksjonen har vært stor! Det har vært en særlig glede å være formidler av det gamle Moss i tekst og bilder på historiesidene i Byavisa Moss.

Nå er Byavisa selv gått over i historien. Jeg vil med dette takke for tilliten, takke for alle gode år som en av dem som har fått lov til å være med på å fargelegge en lokalavis – hvis eneste hensikt var å fremme og formidle vår kjære bys gode kvaliteter.

Byavisa i Moss begjært konkurs: De ansatte ante ingenting 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags