Tilbake på 80-tallet

Lars Norsted

Lars Norsted

Av
DEL

Mårn duDet er nesten ikke til å tro. Lørdag kveld var mange mossinger tilbake i det gamle gode 80-tallet. Stedet var Microen som hadde børstet støv av gamle DJ Erik Monsen.

Noen hadde funnet frem de pastellfargede leggvarmerne, andre hadde tatt på seg fingervanter og det var også folk som hadde kreppet håret.

Det ble et party mange vil huske i lang tid fremover. Slagerne drønnet ut av høyttalerne. Michael Jackson, Tomas Ledin, Abba og mange, mange flere. Erik Monsen lot ingen få fred før syv timer med gode, gamle 80-tallssvisker var gjort unna.

Jeg undres alltid på hvorfor slike enkle tilstelninger kan trekke såpass med folk. Skal det ikke mer til å få folk opp av sofaen? I så fall bør jo det følges opp både 60-, 70- og 90-tallsfester over en lav sko framover.

Det var også moro å se at 80-tallet vekker gamle utelivsløver til live igjen. Det var jaggu mange kjente som dundret inn i discomusikkens mekka denne kvelden. I fare for å ha glemt noen så lar vi navn ligge.

Det var nok mange som var til stede lørdag som drømte seg litt lenger opp i Møllene og etasjene. Det samme musikken ble jo servert på Danseloftet i mange, mange år. Festen på Microen sto ikke tilbake for Danseloftet-tiden. Det var kanskje litt flere som hadde både Ball-genser og Poco Loco-skjorte den gangen.

Det blir spennende å se hva som skal toppe dette partyet i Moss framover. Det går altså an å få det til med enkle midler. En Monsen i storform, en platespiller og godt trykk i høyttalerne. Noe å tenke på for andre steder?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags