Et ubetinget ja til klatrepark med zipline til Nesparken

Spennede: Klatrepark. foto: terje holm

Spennede: Klatrepark. foto: terje holm

Av
DEL

DEBATTSlik situasjonen er i dag ligger Tollertangen bare der, nesten ubrukt. De gangen jeg har syklet og gått der ute, har jeg veldig sjelden støtt på folk. Her har vi altså et perfekt område for en klatrepark, der første betingelse er mange høye trær, og det er det nok av i området. I tillegg, som bonus, vil det være fin utsikt over Vansjø flere steder. Særlig hvis det kommer en zipliner eller to til og fra Nesparken - det vil være en publikumsattraksjon av de helt store!

Selv har jeg mange ganger vært i klatreparken «Klatring på grensen» i Halden, og kan underskrive på at det er utrolig moro for familier. Her kan alle aldre delta, i løyper som er tilpasset den enkeltes alder, kondis og pågangsmot (selv er jeg 72, og finner nok av løyper som passer, både til barn, barnebarn og meg selv).

Derfor: Stå på, dere som ønsker å gjøre Moss til en mer attraktiv by! Ikke la dere stoppe av alle disse nei-folkene som sier «det nøttær'nte». Her er et tiltak som ikke krever store investeringer og rasering av hele bydeler, og som vil gi oss mye glede for en rimelig penge..

LES OGSÅ:

Politikerne vil ha gratis klatretilbud i Nesparken: – Kan ikke stenge byens «Central Park»

Slaget om byens største park: Nå skal det avgjøres om du kan sveve over Vansjø 

Får brukstillatelse til lekeplasser, ballbinge og elvepromenade i den nye bydelen 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags