Gratis gavepakke til alle mossinger (som ikke bor på Sydskogen og Krapfoss) med nye bussruter

Gratis: Bussen skal mange steder være et gratistilbud for innbyggerne. foto: helge warberg-knoll

Gratis: Bussen skal mange steder være et gratistilbud for innbyggerne. foto: helge warberg-knoll

Av
DEL

LESERBREVI en helsides annonse i Moss Avis i dag, skryter Siv Jacobsen fra Ap, at alle i Moss skal få gratis buss i tre måneder. Men det gjelder ikke oss som bor på Krapfoss eller Sydskogen.

For den bussen vi tidligere hadde, er nå totalt fjernet. Før hadde vi en buss som gikk gjennom Sydskogen og til sentrum. Men den ble fjernet for noen år siden. Nå er bussen som stoppet ved nærbutikken vår i Vålerveien, også fjernet.
Vi har heller ikke mulighet til å bestille Flexbuss, det kom frem på møtet på Verket scene hvor det ble informert om busstilbudet i Moss.

Vi er henvist til å ta Vålerbussen som går 7 ganger i døgnet. Den første kl 07.39, den siste kl 17.32. Ifølge bussruter som er gyldig fra 19 august, har den bare en stopp mellom Mosseporten senter og bussterminalen, nemlig Misjonshuset på Krapfoss. På lørdager er det bare 2 ganger i døgnet, nemlig 09.48 og 17.48 og på søndager er det ingen buss.
Det er helt utrolig at tilbudet vårt her er så dårlig, når det ikke skal kjøres bil og alle skal over på buss eller sykkel.

Hvordan har Moss kommune og Østfold fylkeskommune planlagt at folk som bor på Sydskogen og Krapfoss skal reise til andre bydeler uten å bruke bil? Skal folk bare gå og sykle?

Mange eldre kan ikke sykle eller gå pga dårlige ben og dårlig balanse. Da bare gjenstår det å bruke bil.


 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags