Gå til sidens hovedinnhold

Arbeidsledighet: - Ap svartmaler

Artikkelen er over 3 år gammel

Leserbrev Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Siden 2012 har arbeidsledigheten gått ned og flere nye arbeidsplasser etableres. Det er en virkelighet Arbeiderpartiet ikke synes å ville vedkjenne seg.

Arbeiderpartiet har de siste månedene tegnet et bilde av at regjeringens politikk hverken gir flere arbeidsplasser eller inkluderer flere som står utenfor. Rene fakta forteller at de tar feil.

Ledigheten går ned, sysselsettingen øker og det etableres stadig flere arbeidsplasser. Når tre av fire nye arbeidsplasser i tillegg er kommet utenfor offentlig sektor, viser det at regjeringens politikk virker.

Et inkluderende arbeidsliv, der flest mulig deltar, er også avgjørende for å opprettholde bærekraften i samfunnets velferdsordninger. Inkluderende arbeidsliv handler også om en bærekraftig integreringspolitikk. Tall fra SSB viser at arbeidsdeltakelse blant flere innvandrergrupper er urovekkende lav. Derfor er FrP glad for at halvparten av veksten av lønnstakere siste året har kommet blant innvandrere.

Ap synes ikke å ville innse at regjeringens politikk virker, og forsøker å male et bilde av et kriserammet Norge.

Det fremstår som om Arbeiderpartiets Helga Pedersens oppfordring om å svartmale den borgerligere regjeringen ble tatt på alvor og aldri glemt. Arbeiderpartiet må snart innse at det går bra i Norge, og vi i FrP oppfordrer dem til å være konstruktive fremover. Svartmaling skaper hverken arbeidsplasser, et inkluderende arbeidsliv eller videre vekst.

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.