Gå til sidens hovedinnhold

Takk for oppklaringen, Jørn Wille

Artikkelen er over 4 år gammel

Debattinnlegg signert Leif Christensen, leder Rygge SV.

Debatt Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Tusen takk, Jørn Wille. Som bystyrerepresentant for Høyre setter du fokus på forskjellene mellom høyresida og venstresida i norsk politikk, ifølge Moss Avis´ rapport fra bystyret i Moss.. Det er bra.

Det nye styringsflertallet i Moss har sagt at de ønsker å skjerpe inn regelverket, og sikre arbeidstakerne skikkelig lønn (tariff), faste stillinger og lønn mellom oppdrag, hvis bemanningsbyråer brukes. Det stilles også krav om kompetanse og lærlinger hos leverandørene.

Moss Avis skriver, fra bystyremøtet: Jørn Roar Wille (H) er redd for at de nye kravene vil bety økte kostnader for Moss kommune.

Det er dette som er den virkelige forskjellen på høyre- og venstresida i norsk politikk, og i Moss. Partiene på venstresida aksepterer ikke at firmaer skal tjene penger, eller levere billigere tjenester, ved å gi arbeidsfolk dårligere rettigheter og arbeidsforhold.

Høyrepolitiker Wille gir et ganske klart svar på hva Høyre står for; arbeidstakernes rettigheter er ikke så viktig, det kan bli for dyrt…

Så, nok en gang, takk for oppklaringen Wille. Jeg håper arbeidsfolk i Moss og Rygge husker dette når de skal levere stemmeseddel i 2019. Det er forskjell på høyre- og venstresida i politikken, venstresida er på arbeidsfolks side, høyresida er det ikke.

Kommentarer til denne saken