Samferdselsministerens ansvar

Med ny riksvei 19-tunnel, vil scener som denne ikke utspille seg i Moss by i fremtiden.

Med ny riksvei 19-tunnel, vil scener som denne ikke utspille seg i Moss by i fremtiden. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevHer treffer du spikeren på hode Tore Wiik, veldig bra. Men er noen av våre stortingspolitikere i stand til å forstå at Samferdselsministeren har det overordnede ansvar? Når hans etater ikke klarer jobben sin, og heller ikke kan snakke sammen så må han få klar melding. Når lokalpolitikerne heller ikke vil inse hvilke felle de går i ved å stole på "ekspertisen" så er det i ferd med å bli et skandaleprosjekt i Moss, som får konsekvenser for flere generasjoner fremover.

Det liggger i skuffen et prosjekt fra havna til Årvoll, som Veivesenet for et par årtier siden mente var realistisk å gjennomføre. Men det havnet i skuffen fordi da ville ikke fergetrafikken få hjelp av Jeløytrafikken til å betale tilstrekkelig bompenger. Dette må opp av skuffen, og det må koordineres, før jernbanen har lagt en uvorstigelig sperre for løsning av fergetrafikken. Med fergetrafikk og havnetrafikk direkte i tunell til E6, så skal det små justeringer av eksisterende RV til for å takle lokaltrafikken.

For noen uker sidenuttalte samferdselsministeren tl Moss Avis at de lovet å finne gode løsninger for Moss. Nå må han konfronteres med det løftet, og det må være Moss og ikke  statens veivesen som definerer hva som er god løsning for Moss.

Asbjørn Borg

Møbelhandler

Moss


 
Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags