Det har siden Rygge Lufthavn Moss ble lagt ned vært en oppfattelse fra endel I Østfold at dette var regjeringens skyld. Jeg vil før jeg fortsetter understreke at dette ikke er et innlegget ikke er ment som et partsinnlegg i den politiske debatten i forbindelse med valget, men ganske enkelt sette lyset på hvordan Ryanair har operert over hele Europa siden oppstarten. De (Ryanair) har over alt i Europa presset fagforeninger, regions myndigheter og regjeringer for å slippe avgifter, organisasjons rettigheter og for å få betalt for å fly til akkurat deres flyplass.

 Det overrasker meg at media og interesse  organisasjoner ikke tar seg tid til å sjekke litt rundt Ryanair før de kommer med påstander om at det er regjeringen som er skyld i nedleggelsen. De har gjort dette utallige ganger rundt om i Europa tidligere og Norge og Rygge var bare et nytt eksempel i en lang rekke. Jeg legger ved 3 linker i denne saken for å understrek poenget mitt. Og til dere som gjentar påstanden om at det er den norske regjeringens skyld, det at man gjentar en løgn gjør den ikke mer sann. For de som er interessert i å få innblikk i Ryanair sin forretningsmetode, sjekk de 3 vedlagte linkene:
 

http://news.bbc.co.uk/2/hi/7688509.stm

http://www.routesonline.com/news/29/breaking-news/249972/ryanair-closes-billund-and-copenhagen-bases-but-remains-committed-to-serving-danish-market/

http://news.bbc.co.uk/1/hi/7688509.stm
 

Jeg håper dette kan sette denne nedleggelsen i et litt annet lys i det minste. Jeg vil avslutte med at jeg er selv fra Østfold og forstår godt den frustrasjon og fortvilelse som dere føler. Men la ikke disse følelsene stå i veien for å se realiteten i øyne.