Takk til Korttid på Per Gynt sykehjem avd 2b

Av
DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

LeserbrevØnsker å rette en stor takk til alle de fantastiske menneskene som jobber og tar seg av våre kjære på Per Gynt sykehjem og spesielt da på Avd 2b. Min mormor var så glad i de alle sammen og de behandlet henne med verdighet og respekt. Det samme gjorde de for oss som var pårørende. 

Sykehjemmene rundt i landet får ikke ofte nok høre hvilken fantastisk jobb de gjør så derfor vil jeg spre budskapet her. Hver enkelt en av de vi møtte på Per Gynt, fra vaskehjelp til leger var flotte mennesker, men de vi traff og snakket med hver eneste dag mens vi var der ga oss innsikt, glede, latter og ro.

Min mormor skulle bare være en liten stund på korttid,men avsluttet sitt lange liv i et rom fullt av kjærlighet. Hun var så fornøyd med å være på Per Gynt og synes julaften der var helt greit. Etter dette fikk vi ikke så mye mer kontakt med henne. Men allikevel, hver gang de kom inn i rommet for å gi mormor en medisin eller bare sjekke hvordan det var med oss, var de borte å strøk så koselig på hennes arm og ga seg til kjenne for henne. Vi visste at mormor var i trygge hender, og det visste hun nok selv også! 

Så til dere vakre mennesker på Avd 2b på Per Gynt : TUSEN HJERTELIG TAKK!

Hvil i fred Mormor

Cecilie Aas Roos

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags