- Lite visste jeg om hvordan det er å være pasient...

Lite visste jeg hvordan det er å være pasient, men takket være ansattes kyndighet, vennlighet og evnen til lytte, sitter jeg igjen med bare gode opplevelser og tanker, skriver pasient Magnus Frosterød i dette leserinnlegget.

Lite visste jeg hvordan det er å være pasient, men takket være ansattes kyndighet, vennlighet og evnen til lytte, sitter jeg igjen med bare gode opplevelser og tanker, skriver pasient Magnus Frosterød i dette leserinnlegget. Foto:

Av

Kalnes-pasient Magnus Frostrød i Våler er takknemlig for sykehusopphold.

DEL

LESERBREVEtter to uker som pasient på sykehuset på Kalnes vil jeg rette en stor takk til: Grethe, Torleif, Bakhtyar, Silje Victoria, Peter, Knut Steinar, Liljana, Dhafer, Solfrid, Jeanette, Henriette x 3, Morten, Solveig, Tuva, Pernille, Undis, Monica, Mona-Elise, Live, Marcus, Charlotte, Grete Camilla, Siri, Cathrine, Marianne, Eirin, samt et titalls andre som jeg ikke har navnet på.

Lite visste jeg hvordan det er å være pasient, men takket være ovennevntes kyndighet, vennlighet og evnen til lytte, sitter jeg igjen med bare gode opplevelser og tanker.

Når dere var hos meg, ga dere meg følelsen at nå var det bare meg deg gjaldt.

Dere gjorde alle en stor forskjell for meg – igjen en stor takk til dere alle!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags