- Dette er altså sykkelbyen Moss i praksis

Bildet er tatt av Geir Mosæther.

Bildet er tatt av Geir Mosæther.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Vi leser til stadighet om sykkelsatsningen i Moss, og nesten all økt trafikk skal tas ut vi sykkel eller annet kollektivt.

Ikke bare har vi en elendig kollektivtrafikk i byen, men satsningen på sykkel må vel sies og være enda mer begredelig. Jeg ønsker all økt bruk av sykkel velkommen, og da til særs blant våre yngre som skal ta denne byen videre.

En liten kveldstur på Mosseskogen avslører samme sløvhet som 2018, ett lite titt på vedlagte bilde viser prioriteringen fra våre politikere i praksis. Ett brems for mye på en barnesykkel her vil medføre en tapt syklist i mange år fremover. Bilenes vei kostes pent, mens fortauene på skoleveien etterlates som de reneste trafikkfellene. De delene av fortauene som er kostet er gjort på privat basis. Dette er altså sykkelbyen Moss i praksis.

Jeg tipper også at kun noen få bruddskader samfunnsøkonomisk har en langt høyere kostnad en hva Moss kommunes utgifter til kosting vil være. Men dette er jo forskjellige budsjetter.

Jeg ser frem til økt eiendomsskatt og nytt valg.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken