Protestmarsj med konsekvenser?

Protestmarsj mot byutviklingsplanene i Moss.

Protestmarsj mot byutviklingsplanene i Moss. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Leserbrev signert Kai-Roger Simonsen.

DEL

LeserbrevJeg ønsker herved å dele en liten historie med Jonathan Parker og dere som gikk i protestmarsj på lørdag ettermiddag.

For noen år siden fikk min sønn et vepsestikk uten at vi den gang var klar over at han var meget allergisk mot nettopp dette. Han ble så akutt dårlig at min kone skjønte at dette var kritisk og ringte etter ambulanse. De skjønte alvoret og hun ble den gang beordret av alarmsentralen om å sette gutten vår i bilen og selv kjøre til sykehuset da det ville være tvilsomt om sykebilen ville rekke frem fortere enn om hun kjørte. Jeg fikk på min arbeidsplass melding om at en akutt situasjon hadde oppstått og fant når jeg ankom sykehuset bilen vår parkert mer eller mindre inne i inngangspartiet til legevakten. Takket være meget hurtig legehjelp den gang, så klarte gutten vår seg fint. Men det var på hengende håret.

Jeg er ikke imot det temaet dere protesterer mot, men ønsker å fortelle dere at jeg er veldig glad for at det ikke var idag vår gutt fikk sitt første vepsestikk. På det viset dere holdt hele byen stengt for fremkommelighet og dens beboere som gissel, så hadde vi aldri nådd noen legevakt eller sykehus innenfor nødvendig tid med de konsekvenser dette hadde gitt.

Deres protestmarsj idag er et meget tankeløst tiltak i forhold til det som gjelder den allmenne sikkerhet og jeg ønsker at dere til neste gang vurderer en annen aksjonsform som ikke rammer uskyldige beboere og akutte situasjoner som kan oppstå. Jeg vil tro at dere ikke ønsker liv på samvittigheten i bytte mot en politisk protestmarsj.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags