«Vi trenger flere gymsaler»

Bra for alle: Gymsalen.

Bra for alle: Gymsalen.

Av
DEL

MeningerJeg mener at vi bør ha flere gymsaler i Norge, siden barn og unge bør være i mer aktivitet enn det dem er nå. Alle sitter og spiller istedenfor å være i gymsaler og være med de ekte vennene sine, siden når man spiller så kan det hende du mister venner og det kan du merke.

Det er for liten aktivitet blant barn og unge, så vi trenger noen gymsaler som kan få dem i humør så de kanskje orker å gjøre noe ekstra, da blir kroppen sterkere og holder lenger. Det kan også åpne for flere muligheter av aktiviteter som for eksempel basketball, håndball og turn.

Det er mange barn og unge som ikke har råd til aktiviteter, og derfor er det bra at vi har noen ekstra gymsaler slik at barna som ikke har råd eller nettopp har kommet til Norge, kan gå dit å leke og bli kjent med andre. Jo flere gymsaler, jo bedre kjemi blir det mellom barn og unge.

Med denne teksten så ønsker jeg at barn og unge skal få litt mer ut av fritiden sin, istedenfor spilling. Det er nok mange som har sterk kropp og ikke slapp kropp da. Det er nok også flere som starter på idretter og det blir en liten forbedring.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags