Verste president noensinne?

President: Donald Trump.

President: Donald Trump.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Unge meningerDonald J. Trump er kanskje den verste presidenten som U.S.A. har hatt. Her er en liste over diverse ting han har gjort, som er rasistiske, burde være en skam for U.S.A. eller bare er latterlig.

Han opphevet «Obamacare» loven, han er personlig skeptisk til at klimaendringene er menneskeskapte og tok ned det hvite hus sitt nettsted på det, han har tatt ned miljødirektoratet sine regler om rent vann og forklaringen vi får på dette er at de er «unødvendige» eller til og med «skadelige», Han har fryst alle nye forskrifter. Dette er vanlig for å gjøre gode beslutninger, men ettersom Trump har selv sagt at han ble president fordi han kjedet seg. Jeg tviler på at de beslutningene blir gode fordi alt han har gjort har ikke vært bra, jeg tror at han kommer til å gjøre det enda vanskeligere å komme in i U.S.A, produsere flere våpen eller fornærme andre land uten at han selv vet det. Han støtter Israels planlagte annektering av vestbredden, noe som Obama kritiserte og FN fordømmer, Under president kampanjen kom det plutselig opp en sak om Hillary Clinton, som ga henne trøbbel, Etter at denne saken plutselig kom opp fikk bare på mystisk vis C.I.A. sjefen sparken, han brukte opp statsbudsjettet til U.S.A. på militæret (54 milliarder) og atomvåpen (10 milliarder) som antagelig betyr at de må heve skatten veldig mye og nylig har han begynt en twitterkrig mot Kim Jong Un. Jeg tror at flere land, organisasjoner eller grupper kommer til å hate Trump og U.S.A. Dette kommer til å få det til å bli verre å leve i U.S.A. fordi færre land vil forsyne dem med ressurser eller produkter.

Dette har skjedd på under et halvt år, men på tross av alt dette er de som er imot Trump minoriteten i U.S.A, men det betyr ikke at du ikke møter på noen der. Hvis du spør noen i U.S.A. tror jeg at de sier at han enten idioten som tror at han kan gjemme seg for resten av verden med å bruke deres penger eller Jesus som har kommet tilbake for å føre menneskene på rett spor. Det er ingenting imellom. Dette kan være et stort problem for U.S.A. eller resten av verden. Hvis ikke Donald Trump blir en bedre president kommer før eller siden folk til å skjønne det.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags