God, men vil bli bedre

Av
DEL

LeserbrevVåler kommune er en kommune i utvikling og vekst. Vi er faktisk en av kommunene i Norge som har størst befolkningsøkning i prosent? - og prognosene sier det fortsetter.

Dette er svært spennende, og noe vi alle burde være stolte av! Det betyr også at det er viktig at vi løfter blikket å planlegge Vålers fremtid. Våler er en god kommune å bo i, men vi skal bli enda bedre. Våler skal utvikles videre! Dette langsiktige arbeidet er svært godt i gang, og i fjor vedtok kommunestyret Vålers nye visjon.

En visjon kan nok virke litt svevende for mange, men den er svært viktig for å angi hvilken retning vi vil lede vår kjære bygd mot. Visjonen kan sammenliknes med en grunnmur, som må være stødig for at vi skal kunne bygge videre å nå fremtidig mål. Vi er nå klare til å gå videre i «byggeprosessen». I desember skal nytt budsjett, eller handlingsprogram, vedtas for de neste fire årene, og vi trenger innspill fra alle i Våler.

Det er innbyggerne, politikerne og administrasjonen arbeider for. Det er vår oppgave å gi gode tjenester. Innbyggerinvolvering gjennom dialog og fysiske- og digitale møteplasser er viktig for at vi sammen skal finne gode løsninger for utvikling i fremtiden.

Derfor inviterer vi våre innbyggere til «Fremtidskafe» i dag, der politikere, administrasjon og innbyggere skal arbeide sammen for å skape enda bedre lokalsamfunn i hele Våler og i de tre nærmiljøene Kirkebygden, Våk og Svinndal.

Konseptet «fremtidskafe» er et inkluderende konsept, der alle inviteres til å dele sine synspunkt om viktige temaer i små grupper. Det er helt opp til deltakerne hvor aktivt de ønsker å delta i dialogen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags