– Det blir en del nedbør store deler av tirsdagen i uka som kommer. Det er en front som passerer, så det blir nok ganske vått og grått, sier Eldbjørg Moksnes, vakthavende meteorolog til Moss Avis.

Til tross for at regnet kan skylle ned over Moss den ene dagen, vil det ifølge meteorologen ikke nødvendigvis bli så kaldt. De siste værprognosene antar at temperaturen kanskje vil komme opp i 13–15 varmegrader.

Definisjonen på en salto er et hopp med minst 270 graders rotasjon enten framover, bakover eller sidelengs. Trolig kan det se ut til at været hopper 360 grader rundt, fordi på onsdag er spørsmålet hvor lege bygene henger over Moss, før findagene inn mot helga kan trø inn på ordentlig.

– Dagene inn mot helgen fra torsdag blir fine. Temperaturen kan stige, og nærme seg 25 varmegrader, forteller meteorologen om juli-været.

Helgeværet er derimot noe usikkert. De siste prognosene antar at det ikke kommer nedbør, men meteorologen kan fortelle at prognosene for helgeværet har skiftet en del.

– Nå ser det ut til å bli fint vær, men det har vært litt fram og tilbake og usikkert for helga, så jeg kan ikke garantere at nedbøren holder seg unna.