↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

69 20 60 26

Besøksadresse

Vårstien 1
1850 MYSEN
  1. Beskrivelse

VEIEN TIL BEDRE HELSE
Vi behandler mennesker i alle aldre med plager og problemer i ledd, rygg og muskler. Hos oss får du en effektiv, sikker og vitenskapelig behandling av en erfaren naprapat. Vi setter alltid pasientene i sentrum. Hos oss vil du føle deg velkommen og trygg.

Moss Naprapatklinikk ble etablert i 2001 og består idag av naprapatene Ole Jacob Lund og Espen Nygård. Begge har sin utdannelse fra Naprapathögskolan i Stockholm.
Som medlemmer av Norges Naprapatforbund plikter vi å følge forbundets statutter og etiske regler. I medlemskapet inngår også en obligatorisk pasient- og ansvarsforsikring.

Smerter i rygg, ledd og muskler er et økende problem. Mens tradisjonell medisin er opptatt av å behandle symptomene, retter naprapatens metoder seg inn mot den egentlig årsak på nerve- og leddsystemet, og hjelper dem til å fungere som de skal. Naprapatens helhetssyn kombinert med en trygg behandling gir effektiv smertelindring.
Naprapaten bruker sine egne hender til å behandle muskler og ledd for å bedre funksjonen og bevegelsene i hele kroppen.

Denne helhetstanken hvor manuell ortopedisk medisin kombineres med spesialkunnskap om muskler, ledd, benstruktur og nervesystem innebærer derfor flere behandlingsformer i ett.
Smerte kan oppstå når samspillet mellom muskler og ledd ikke fungerer optimalt. Smerter fra stiv nakke, ryggproblemer, isjas, musearm, spenningshodepine og belastningsskader er plager som naprapaten kan behandle med godt resultat.