↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

69 26 46 70

Besøksadresse

Larkollveien 10
1570 DILLING
  1. Beskrivelse

VVS siden 1979

VVTeknikk er en av få VVS-aktører som kan tilby tjenester innen ventilasjon, varme og sanitær. Har du behov for ny dusj eller kran, varmtvannsbereder eller toalett? Eller helt nytt bad? Våre fagfolk kan hjelpe deg med alt, fra reparasjoner til totalrenovering, og nybygg. Ønsker du at vi skal bygge ditt bad, står vi for hele prosessen.

Vi har lang erfaring med varme, og ulike varmekilder som varmepumper, bio-oljefyr, vedkjeler og solvarme, og installerer alt fra luft/luft varme-pumper til komplette vannbårne anlegg, med gulvvarme og eller viftekonvektorer/radiatorer. Har du et oljefyringsanlegg som du vil erstatte med bergvarme , eller annen varmepumpe, er du i trygge hender hos oss. Ønsker du heller å konvertere fyrkjelen din til fornybar bioolje, som er lovlig å bruke også etter 2020, kan vi også hjelpe deg med det. Ta kontakt om du ønsker å vite hvilke muligheter som finnes, og hva du bør velge. Vi er medlem av Rørkjøp, og har nettbutikk med stort utvalg av varer til bad og sanitæranlegg http://nettbutikk.vvteknikk.no/

Kontakt oss på 69 26 46 70, eller post@vvteknikk.no. På vår hjemmeside www.vvteknikk.no finner du mer info om hva vi kan tilby av varer og tjenester.

 

 

Godkjenninger og sertifiseringer