↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

69 25 26 05

Besøksadresse

Kransen 12
1531 MOSS
  1. Beskrivelse

Tannlege Trondsen i Kransen 12 i Moss sentrum. 

Med snart 60 års drift har vi siden 1990 holdt til i Kransen 12 hvor klinikken ligger i lyse og trivelige omgivelser. Vi ligger midt i Moss sentrum med gode parkeringsmuligheter. 

Her er du sikret dyktige, oppdaterte tannleger med moderne behandlinger og utstyr. Vi lover personlig engasjement, samvittighetsfull og omsorgsfull behandling. Vi står også parat for deg og dine ved rask akutt hjelp. 

 

Hos oss får studenter 20% rabatt på undersøkelser og 15% på all behandling. Endelig en rabatt som merkes! 

 

Hos oss deler alle tannlegene de samme grunnverdiene. Vi forstår at et tannlegebesøk kan oppleves som ubehagelig: 

- Ikke har man noen kunnskap på området.

- Hva må gjøres?

- Alternativer?

- Er det vondt?

- Pris?

- Kan jeg stole på dette?

Vi har fire grunnverdier: kvalitet, omsorg, samvittighet og pris. 

 

Kvalitet

Vi er oppdaterte, dyktige tannleger uansett fagområdet og vi har et langvarig samarbeid med gode spesialistklinikker. Hos oss er det topp moderne og vi benytter kun de beste og met utprøvde materialene. Dessuten behandler vi kun etter de beste og mest moderne teknikkene. 

 

Omsorg

Omsorg er noe av det viktigste vi må ha i vår bransje. Vi vil du skal føle deg ivaretatt og vi strekkes oss hele veien for at du ikke skal føle noe ubehag når du er i stolen hos oss.

 

Samvittighet

Som pasient hos en tannlege er man «et blankt ark», man vet ingenting. Som pasient hos oss er du avhengig av at våre råd og anbefalinger gis med ditt beste i sentrum. Vi fokuserer på en samvittighetsfull og smertefri behandling. Du skal kunne føle deg trygg og smertefri hos oss. 

Tannlege Trondsen fokuserer på å forebygge fremfor å behandle, og det er viktig at du forteller oss hvilke ønsker du har for dine tenner. Vi vil samvittighetsfullt tilpasse behandlingen dine ønsker og din lommebok. Vi forklarer hvilke muligheter som finnes. 

 

Pris

Vi lover å prioritere din lommebok og ikke vår! Pris er viktig, og derfor vil vi alltid ha fokus på at våre priser ikke avviker fra gjennomsnittet og heller ligger i underkant. Derimot er enkeltpriser på undersøkelser, fyllinger osv ikke grunnen til de store prisforskjellene. Det er tannlegens valg av behandling og han/hennes filosofi som avgjør hva kostnaden havner på.

 

Hos oss velger vi sammen det som passer deg i dag! 

Velkommen til Tannlege Trondsen i Kransen 12