↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

906 23 645

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse
  2. Rådgivning og andre tjensester

Siden 2004 har TjenesteTorget hjulpet over 600 0000 privatpersoner til å gjøre gode valg for deres privatøkonomi. Vi tilbyr en gratis tjeneste som gjør at du kan hente inn mange tilbud på mange ulike produkter og tjenester. Dette gjøres gjennom at du fyller ut et skjema, og deretter får flere uforpliktende tilbud du kan sammenligne og dermed velge det beste alternativet. Her er noe av det du kan få tilbud på:

 

Lån til det ene og det andre

De aller fleste tar opp et lån på et eller annet tidspunkt i livet. Skal du kjøpe bolig er det vanlig å ta opp et boliglån for å ha råd til å betale for boligen. For å sikre at du får den laveste renten på markedet bør du sammenligne flere banker og lånetilbud. Det samme gjelder for andre lån slik som brukslån, for renten på forbrukslån kan være høy. Mange sitter også på svært dyre smålån og kredittkortgjeld som har både høye renter og gebyrer. Her kan du spare inn mye i måneden ved å samle smålån. Ingen vil vel betale mer enn nødvendig, ved å innhente flere tilbud unngår du dette.

 

Boligsalg

Både kjøp og salg av eiendom er store investeringer i livet. Da er det godt man kan finne en dyktig eiendomsmegler som kan sikre gode resultater ved boligsalg. TjenesteTorget har samarbeid med flere store eiendomsmeglere som Privatmegleren, Krogsveen og eiendomsmegler 1. For å finne en god eiendomsmegler i ditt boligområde kan du gå inn her for de ulike byene eiendomsmegler i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger).

Hva er boligen verdt? En viktig del av boligsalg er å finne ut hva boligen din faktisk kan bli solgt for. Her er det flere faktorer som spiller inn, blant annet beliggenhet, når boligen ble bygget, eventuelle oppussings og oppgraderings prosjekter m.m. og boligmarkedet på salgstidspunktet. For å sikre at du får riktig salgssum bør du finne en god takstmann. Flere eiendomsmeglere har faste takstmenn de pleier å bruke, men for å sikre at du ikke må betale dyrt bør du likevel innhente tilbud på utenforstående og sammenligne. Dette vil også resultere i at du finner en seriøs takstmann som setter riktig boligverdi.

 

Sikker bolig med boligalarm

Det er mange typer alarm å velge mellom og flere alarmselskap, men i dag er det selskapene Verisure og Sector Alarm som er de to største i Norge. For å være trygg i din egen bolig og sikre dine eiendeler bør du skaffe deg en boligalarm som er FG-godkjent. Dette vil også gi deg en redusert forsikringspremie fordi bare det å ha en boligalarm virker avskrekkende på innbruddstyver. Når du først er på jakt etter en innbruddsalarm, bør du også skaffe deg en brannalarm i samme slengen. Har du både og vil du være sikker i din egen bolig. Skulle det skje noe vil du bli varslet.

 

Få flyttehjelp

Uansett om du er på flyttefot for første gang eller nok en gang i livet skal flytte på deg, vil hele prosessen gå mye enklere med flyttehjelp fra et flyttebyrå. De fleste er ivrig etter å etablere seg i sitt nye hjem, men selve flyttingen vegrer nok mange. Ved å få flyttehjelp til å flytte alle tingene dine kan du fokusere på din nye bolig, samtidig som du er sikker på at dine ting blir ivaretatt og flyttet på en profesjonell måte.

 

Utleiemegler

Å leie ut boligen gir en ekstra inntekt i måneden som kommer godt med, i hvert fall om leietaker betaler i tide. Dette kan du sikre med hjelp fra en utleiemegler. De sikrer ikke bare at du får leieinntektene inn på konto, men også selve prosessen med å finne en leietaker og passer på leieforholdet for øvrig. Du får altså mindre risiko ved å leie ut boligen din med hjelp fra en utleiemegler.

 

Forsikring sikrer din fremtid

Du har nok hørt det før, men skaff deg en forsikring. For å sikre din økonomiske fremtid er det en rekke forsikringer du bør ha. Det er faktisk ikke bare snakk om det økonomiske, men også helsen din. Tenk om du er på reise og ikke har reiseforsikring, men likevel blir syk og ikke har nok penger til å betale helseutgiftene på sykehuset. En reiseforsikring dekker også en hel del annet, til og med om noe skulle skje i hverdagen. Ved å investere et lite beløp i måneden vil du være sikker på at din fremtid er sikret. Om du ønsker å få en oversikt over de beste forsikringsavtalene og hva det vil koste deg kan du benytte deg av vår forsikringskalkulator.

 

Det er også en rekke andre forsikringer man bør ha. Dersom man eier et kjøretøy er det faktisk til og med lovpålagt med en forsikring, nemlig ansvarsforsikringen. Dette er minimumsforsikringen og du bør absolutt vurdere å ha andre tilleggsforsikringer. Eier du en bil kan du sjekke ut ulike bilforsikring (inkludert elbilforsikring) gjennom vår bilforsikring kalkulator. Flere andre kjøretøy bør forsikres gjennom veteranbilforsikring, campingvognforsikring og båtforsikring. Også for mindre kjøretøy som ATV, MC eller moped er det lovpålagt med ansvarsforsikring.  Likevel bør du i tillegg ha en god forsikring ved siden av som du kan finne her Atv-forsikring, MC-forsikring og mopedforsikring. De økonomiske konsekvensene kan fort bli store om det skjer skade på kjøretøyet, og en ulykkesforsikring som dekker godt vil du ikke angre på.

 

De fleste har en del eiendeler i boligen sin, og skulle noe skje innenfor husets fire vegger vil du takke deg selv for at du har en god innboforsikring. Eier du i tillegg et hus eller hytte bør du vurdere  husforsikring og hytteforsikring for også å dekke selve bygningen. Skulle det oppstå vannlekkasje, brann eller tyveri vil forsikringsselskapet dekke tapene slik at du kan kjøpe inn tilsvarende ting du hadde før hendelsen.

Vi har allerede vært inne på at forsikring er viktig for helsen din og din økonomiske fremtid. Her er det flere forsikringer som er sentrale, deriblant en god uføreforsikring og livsforsikring. Med disse forsikringene sikrer du ikke bare deg selv, men også dine nærmeste sin økonomiske fremtid. Har du i tillegg barn kan en god barneforsikring være avgjørende, og tilsvarende for dine kjæledyr med dyreforsikring.

 

Bygge hus på tomt

Eier du en tomt som står tom og klar til boligbygging kan en god start være å innhente tilbud. En vei å gå er å kjøpe et ferdighus, der du kan se gjennom en huskatalog. Når du skal starte prosessen av å velge bolig bør du alltid finne ut hvilke muligheter tomten har. I tillegg er det selvsagt viktig at dine ønsker og behov blir dekket. Gjennom å ta en titt i huskatalogen vil du få inspirasjon til å lettere starte prosessen og i større grad vite hvordan du bør bygge på akkurat din tomt.

 

Vinduer og solskjerming

Det finnes flere eldre hus med gamle vinduer som burde ha vært skiftet for lengst. Dette er fordi at vinduer, til tross for at det utgjør en mindre flate av boligen, slipper ut mye varme om de er dårlige. Vinduer virker isolerende på vinteren ved å holde varmen inne i boligen, mens på sommeren holder gode vinduer varmen ute. Skal du første bytte vinduer kan du gjerne oppgradere med god solskjerming. Her kan du velge og vrake i ulike alternativer, enten som innvendig solskjerming eller utvendig avhengig av dine preferanser. I dag er persienner mye brukt for innvendig solskjerming, mens pergola og markiser er de mest populære for utvendig solskjerming.

 

Varmepumper gjør underverk for inneklimaet

Tjenestetorget har et samarbeid med flere store produsenter av varmepumper, deriblant Daikin, Panasonic og Toshiba. Ved å bruke vårt skjema vil du finne få tilsendt flere gode tilbud på varmepumpe slik at du finner riktig modell og i den prisklassen du ønsker. Det aller først bør du finne ut, er hvilken variant du ønsker. Dersom du ikke har vannbåren varmefordeling i huset i dag, trenger du heller ikke investere i det. Ved å velge en luft til luft varmepumpe vil du få et godt og varmt inneklima på vinteren, og ved å bruke den som aircondition får du også en deilig temperatur på sommeren. Ettersom denne varmepumpen fungerer året rundt er det også den mest populære løsningen. Ønsker du derimot en bedre varmedistribusjon og en jevnere temperatur, samt har vannbåren varmefordeling i huset i dag kan det være verdt å investere i en  væske til vann varmepumpe eller luft til vann varmepumpe. Uansett hvilken variant av varmepumpene du velger er disse langt mer effektive og miljøvennlig enn å fyre med ved eller olje. Du kan faktisk få tre ganger mer varme for hver krone brukt sammenlignet med strøm.

Er du en av de som allerede har skaffet deg varmepumpe vil vi minne deg på å gjennomføre en jevnlig varmepumpeservice. Dette sikrer at varmepumpen holder i mange år og får en så lang levetid som mulig.

 

Bredbånd

Så godt som alle har bredbånd i dagens moderne samfunn, men vet du hva du betaler for det? For å finne ut om du betaler en god pris bør du innhente flere tilbud for å sammenligne. Kanskje vil det være verdt å bytte om prisen tilsier det. Husk også å sjekke at du får den hastigheten du har behov for og ønsker.

 

Garasjeport

Flere med hus har en garasje eller velger å bygge en for å oppbevare bilen eller bilene, hageredskaper, skiutstyr eller diverse annet de vil ha ut fra boligen. Uansett hva du bruker en garasje til så ikke glem å invester i en god garasjeport som er innbruddssikker.

 

Radonmåling

Eier eller bor du i et hus bør du sjekke radonnivåene. Radon er en usynlig og svært helsefarlig gass som kun kan oppdages ved å gjennomføre en radonmåling. I verste fall kan det faktisk føre til lungekreft om radonnivåene er høye i boligen din. Skulle det vise seg at det er høye nivåer finnes det en rekke radontiltak som kan gjennomføres.

 

Bedriftsforsikring

Eier du din egen bedrift eller driver innenfor næringsvirksomhet som landbruk? Da bør du innhente priser på en bedriftsforsikring, landbruksforsikring eller traktorforsikring. Alle bedriftsforsikringer kan skreddersys til akkurat din bedrift slik at det dekker eiendeler, personer, biler og mer. Dette vil være viktig for å sikre bedriftens økonomiske lønnsomhet. Når vi er inne på dette med lønnsomhet så er det viktig å holde styr på alle inn- og utposter. Faktisk er det en rekke bedrifter som ikke er dyktig nok på regnskap, og flere er smarte nok til å bruke en regnskapsfører i slike tilfeller. Hent gjerne inn tilbud på en regnskapsfører, men husk å velge en autorisert regnskapsfører som har stålkontroll på de norske lover og regler.