↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

69 25 24 23
970 60 187

Besøksadresse

Th. Petersons gate 4
1530 MOSS
  1. Beskrivelse

Vi på Moss Kiropraktikk & Helse er stolte av å skille oss ut, tørre å være litt annerledes, av å tilby noe moderne og unikt, av å tilby kiropraktikk pluss noe mer! Vårt mål er å hjelpe deg til å oppleve den beste ryggen og helsen som mulig.

Våre kjerneverdier består av å tilby en trygg, effektiv og helhetlig tilnærming.

Vårt team består av kiropraktor Marco Di Modugno, fysioterapeut og akupunktør Anja Ekvold og psykolog Lee-Heidi Lauritzen. Vi ønsker å hjelpe så mange som mulig med å komme seg fra der man er nå til der man må være i sitt funksjonsnivå og i sin helse. Økt livsglede og livskvalitet er det våre kunder forteller at de opplever hos oss!

Så hvorfor er vi på Moss Kiropraktikk & Helse annerledes? Hvorfor er våre terapeuter moderne og unike i sin tilnærming? Fordi vi benytter all vår brede kompetanse og tverrfaglige kunnskap nettopp til å skape varige endringer! Vi vet at dersom man alltid oppfatter ting på den samme måten, alltid føler de samme følelsene, tenker de samme tankene og har samme adferd som før ja det skjer det ingen forandring.

Vi på Moss Kiropraktikk & Helse ser på symptomer om en invitasjon til forandring. Vi advarer faktisk våre kunder fra å starte på en forbedringsprosess dersom de ikke ønsker forandring! Er du villig til å gjøre de endringer som kroppen og livet vårt ber deg om å gjøre?

Delta på våre informasjonsmøter og workshops på Moss Kiropraktikk & Helse for å lære mer om å skape varige endringer.

 

Velkommen til oss!

 

Kiropraktor Marco Di Modugno

Fysioterapeut og akupunktør Anja Ekvold

Psykolog Lee-Heidi Lauritzen

Biopat Tove Madsen Lund