↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon


905 66 252

Besøksadresse

Elgveien 17A
1534 MOSS
  1. Beskrivelse

Riktig vedlikehold av din hage

Anleggsgartner & Hageservice i Moss hjelper deg med både små og store prosjekter du har utomhus. Vi utfører alt fra tomterydding til fasadevask, trefelling og stubbefresing til avfallshåndtering, planting og klipping av gress og hekker. Vi tar også brøyteoppdrag og strøing av vei og innkjørsel på vinterstid. Vi har en flunka ny graver Cat® Minigraver årsmodell 2022 og tilbyr også gravejobber med minigraver, som for eksempel tomterydding og tomteplanering til barklegging. Vi tilbyr våre tjenester til bedrifter, borettslag og privatpersoner i Moss og omegn. Har du et hageprosjekt du ønsker utført?

Ta gjerne kontakt for en gratis befaring og et pristilbud terje.roer@gmail.com.

 

 

Riktig fagfolk til jobben

Vi er et lite team med hyggelige og motiverte fagfolk som har solid fagkunnskap og erfaring innen opparbeiding av hageanlegg.

 

Et sluttresultat som innfrir forventningene

Vi har fokus på kvalitet og grundig arbeid som du vil nyte godt av i lang tid. Vårt mål er å levere et sluttresultat som står til dine forventninger.

 

Effektiv og ryddig i alt vi gjør

Velger du oss til å ordne opp i ditt uteområde får du arbeidsfolk som du kan stole på. Vi møter til avtalt tid og utfører våre oppdrag effektivt og ryddig

 

Vi fikser opp i hagen din

Vi utfører oppdrag innen anleggsarbeid, opparbeiding, rydding og vedlikehold av hager og uteområder for private kunder, borettslag og bedrifter i Moss og kommunene rundt.

 

Beskjæring og felling av trær og busker

Har du et tre som skjermer for solen eller en hekk som har vokst seg for stor? Vi har moderne utstyr som sørger for effektiv og sikker trefelling, beskjæring og klipping av hekker og busker. Vi rensker og rydder din eiendom for trær og unødvendige vekster, og kjører hageavfallet bort når jobben er gjort.

 

Planting av busker og trær

Ønsker du deg frukttrær i hagen eller grønne busker i skråningen foran huset? Vi kan skape hageidyll for deg med trær og busker etter dine ønsker og behov. Vi har gode samarbeid med lokale gartneri og kan levere bark, blomster, busker og trær til konkurransedyktige priser.

 

Legging og klipping plen

Skal du legge ferdigplen i hagen? Eller trenger du hjelp til å klippe gresset ved jevne mellomrom? Enten du vil ha sådd plen eller ha en fiks ferdig plen på dagen, så fikser vi det. Når plenen er på plass og i god vekst tar vi gjerne på oss oppdrag med å klippe gresset.

 

Steinlegging og fliser utomhus

Drømmer du om belegningsstein i oppkjørselen eller flotte skiferfliser på terrassen? Vi kan utføre alt fra grunnarbeid til legging av stein og fliser i gårdsplass, oppkjørsel, vei og terreng. Vi tar også oppdrag med å bygge støttemurer og trapper, samt gjøre nødvendig vedlikehold av eksisterende anlegg. vi utfører dette kun for time 1450+moms

 

Brøyting og strøing

Vintersesongen i Østfold kan være både kald og snøfylt. Vi har nødvendig utstyr skodd for vinterveier og kan utføre både snøbrøyting og strøjobber på privat eiendom og vei. Vi sørger for å rydde og kjøre bort store snømengder og strør på glatte og isete områder.

Fasadevask av hus, hytter, med mere. Vi utfører også vask av fjell i strandsoner. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Vi utfører også vask av mose på takstein.