Gå til sidens hovedinnhold

Det bygges opp til klimakamp, og vi inviterer herved flere ungdommer til å bli med og engajsere seg

DEBATT

Vi trenger et klimavalg! Det mener vi, en rekke ungdommer i Naturvernstudentene OsloMet.

2021 vil bli et skjebneår, og vi inviterer herved flere ungdommer til å bli med og engajsere seg.

Denne helgen er over 200 miljøaktivister fra hele landet samlet digitalt på Natur og Ungdoms landsmøte. Her diskuterte vi hva organisasjonen skal satse på den kommende perioden, og la en plan på hvordan Norge skal se ut etter oljen.

Det er ingen tvil om at vi må handle hvis vi skal unngå de farligste klimaendringene. Det å bruke helgen på å debattere hvordan vi skal nå klimamålene, finne fram til de konkrete løsningene, og møte andre engasjerte er spennende,

Norge må ta klimaansvar og stanse tap av naturmangfold. De forteller at 2020 har vist at vi kan hvis vi må, og viser til klimaseiere verden over. Nå håper de på at 2021 skal være startskuddet for en grønn omstart.

Politikerne driver tidenes største ansvarsfraskrivelse. Det er feigt å overlate regningen til min generasjon, og nå har vi en unik mulighet av å stoppe ødeleggelsen av fremtiden vår.

For å sette enda større fokus på klima og miljø lokalt vil vi ha flere aksjoner og markeringer utover året. Alle som er opptatt av klima og miljø er velkommen.

Kommentarer til denne saken