Gå til sidens hovedinnhold

En helt utrolig dykkerregel

LESERBREV

Vantro leste jeg det to ganger; brannmenn kunne ikke fridykke for å redde liv!? Man måtte tilkalle dykkeravdelingen i Fredrikstad og de bruker 1/2 time de og da skulle nok et drukningsoffer ønske det hadde hatt gjeller for å overleve. Tror noen at mennesket er en narhval som kan holde pusten i lange tider?

Jeg har jobbet flere år på dykkerskolen ved Kambo Marina og vet meget vel om øvelser og prosedyrer med og uten apparat på ryggen. Det hevet over enhver tvil at brannvesenet er meget godt skikket til å takle ulike stressituasjoner de måtte stå overfor. De er meget kompetente til å kunne plukke opp folk som trenger hjelp.

Så skal dette hindres ved at en eller annen grå kontorrotte uten vidsyn, har konstruert en regel som går ut fra at vi er narhvaler?

Da jeg stavet meg gjennom artikkelen en gang til, spente one-packen min seg i raseri så tre skjorteknapper gikk rett i veggen!

Jeg henstiller til Tage Pettersen og andre oppegående politikere og stoppe galskapen som suger ut våre skattepenger for å sitte og lage slikt tøv. La de som trenger det, med eller uten medbrakt luft, dykke så lenge de makter når det er nødvendig! Få kunnskapsløsheten og ufornuften ut av kontorrommene jo før jo heller!

Les også

Får ikke fridykke: – Det er jo helt vilt!

Kommentarer til denne saken

Kommentarfeltet er stengt. Det åpner igjen klokken 06:30.