Gå til sidens hovedinnhold

En oppfordring til alle østfoldinger!

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Mandag er den siste dagen du kan avlegge din stemme, og dagen der vi får vite hvem dere ønsker at skal danne regjering i de fire årene som kommer. Vi vil derfor komme med en oppfordring til alle østfoldinger: bruk stemmeretten deres!

“Det har ikke så mye å si at akkurat jeg stemmer”, har vi ofte hørt folk si. Men jo, det er utrolig viktig at akkurat du går til valglokalene på mandag. Ved å stemme er du med på å bestemme hvilket Norge du skal leve i og du viser hvordan du ønsker at din hverdag og vår felles fremtid skal se ut.

For oss som går til valg fra Arbeiderpartiet går oppfordringen om å stemme går ut til alle. Vi vet at ikke alle er enige i vår politiske retning, men vi heier alle østfoldinger til valglokalene, uavhengig av hvilket parti som får din stemme.

Årets valg er et retningsvalg, og vi trenger deg til å peke ut hvilken vei Norge skal gå i de fire neste årene. Alle stemmer er like viktige - bruk stemmeretten, og godt valg!

Jon Ivar Nygård

Elise Waagen

Stein Erik Lauvås

Solveig Vitanza

Shakeel Rehman

Kommentarer til denne saken