Jeg ble frustrert og sint når jeg leste innlegget til Bjørn Torp angående Råde kommunes middagsmat. Jeg har fått slik middag tilkjørt i nesten ett år og kjenner meg ikke igjen i beskrivelsen til Torp. Referansene er foreldrene på over 90 år.

Jeg hadde ikke tenkt å kommentere innlegget, men når jeg ser kommentarene på Facebook så er jeg nødt. Lørdag, 30.7. har Dag Magne Nielsen en artikkel i Moss Avis med bilde av kokkene på det kommunale kjøkken.

Jeg bor i Råde Torg, er lite mobil og en middels kokk. Den kommunale middagen som kjøres hjem ble et alternativ som jeg benyttet meg av og som jeg fremdeles bruker. Maten kan ha noe varierende standard og jeg har en gang klaget på én rett. Klagen ble sendt til kjøkkenet. Ellers har jeg mottatt de ferdige middagene med glede. Vipps inn i microovnen og så kan de spises. Det er en variasjon av fisk og kjøtt, ertersuppe m/pannekaker, kyllinggryte og alltid dessert.

Potetene er fine og gulerøttene og resten av grønnsakene er bra. Etter min mening er dette vanlig hverdagskost i mange norske hjem. Søker en gourmetmiddager må nok maten bestilles et annet sted. Skal en innsender pirke på maten uten å ha smakt på den, blir det feil. Jeg har vel også forstått at de negative kommentarene på Facebook forholder seg til innlegget til Torp og ikke er skrevet ut fra egen erfaring.

Etter min menig har kjøkkenpersonalet ingenting å være lei seg for. De serverer sunn mat og eventuelle klager bør rettes dit.

Hat-storm etter matklage på Facebook: – Jeg kom på jobb etter ferien og så at jeg er en av Norges mest forhatte kokker