Neste år er det jubileum i Moss, og mange foreninger ser nok muligheten for å få omtale av sine aktiviteter i Moss Avis, avisen som presenterer seg som lokalavisen som gir deg siste nytt der du er.

Glem det!

Lørdag overrakte Morsa1833 en plakat til Moss kommune, foreningens gave er en oversikt over hvor brenneriene i Moss lå, da Moss hadde sin storhetstid som industriby med brennerier.

Borte

Moss Avis glimret med sitt fravær.

Jeg tenkte at det kanskje var mange ting som skjedde i Moss denne helgen, avisa skulle sikkert dekke sykkelaksjonen på Bylab, og sikkert andre arrangementet som Moss Avis har oversikt over.

Moss.avis.no hadde mange bilder av de som var ute på livet en lørdagskveld, klart det er viktig å vite at Henning og Nils og Vibeke var ute på byen! Lurer bare på om andre enn dem som var tilstede synes dette er interessant?.

Mandagsavisen var ikke full av aktiviteter og begivenheter i et lokalsamfunn, neida, hele to helsider ble brukt til egenreklame! Det hadde faktisk vært plass til masse lokalstoff.

Lokalt

Jeg tilstår at jeg er mer enn i overkant glad i aviser, men det finnes en grense for hvor mye man skal betale for egenreklame, folk på fest på lørdag, og ingenting om dem som sørger for aktiviteter og engasjement i byen?

Men vi kan da heldigvis få vite at vi kan se Tromsø Storm mot Fyllingen i en basketkamp menn 10.11 klokken 18.00, det står på den tredje egenreklamesidden på mandag, det er lokalstoff det!