Politiet meldte om flere ulykker på E6 i nordgående retning mellom Årvollkrysset og nordover mot fylkesgrensa mot Akershus onsdag ved 11:40-tiden.

– Det er meget glatt på stedet, kan operasjonsleder Finn Håvard Aas i Politiet i Øst melde.

Flere uhell har skjedd onsdag i distriktet:

  • En bil kjørte ut ved Kambo.
  • En bil kjørte rett ut på E6 i nærheten av den gamle bomstasjonen.
  • En bil sklei rett inn i autovernet på E6 ved Årvoll.

Sistnevte uhell skjedde i nordgående retning ved Årvollkrysset.

– Redusert fremkommelighet i retning mot Oslo grunnet bil som har kjørt i autovern, skriver Vegtrafikksentralen øst på Twitter om hendelsen.

Flere trafikkuhell

Onsdag har det vært stort trykk hos operasjonssentralen ved Øst politidistrikt.

– Vi har fått meldinger om en ulykke med bare én bil involvert litt nærmere avkjøringen til Mosseporten også. Det er uklart om det skal være personskader. Nødetatene er på vei, men det er bare å kjøre forsiktig, sier Aas, som sier både dette uhellet og den ved Årvoll naturlig nok skaper store trafikale utfordringer.

Vegtrafikksentralen melder de også at det er redusert fremkommelighet som følge av ulykkene.

Sjekket av ambulanse

Moss Avis får også meldinger om en utforkjøring ved bomstasjonen.

– En bil har kjørt i grøfta i nordgående retning. Fører er sjekket av ambulanse og berging rekvirert, melder Politiet i Øst.

Klokken 12:41 melder politiet at de fremdeles venter på bilberging etter ulykken ved Årvollkrysset og at det er køer på stedet.

Klokken 14:00 kom Vegtrafikksentralen med følgende melding til alle som skal ut i trafikken onsdag: Det er glatte kjøreforhold flere steder. Vi oppfordrer til å holde god avstand og avpasse farten til de ulike forholdene. Våre mannskaper er ute og salter og brøyter.

Ellers har meteorologene gått ut med nok et farevarsel på Østfold-veiene for onsdag som går på at snøen kan skape ekstra store utfordringer ved 16-1700-tiden, midt i rushtiden.