– Jeg tror høsten kommer til å bli veldig bra. Nå som konserter og forestillinger begynner å bli utsolgt, skjønner folk at de må kjøpe billetter tidligere. Etter pandemien har det vært vanlig at mange venter til selve konsertdagen før de kjøper billetter, men nå begynner vi å komme tilbake til den tiden der folk kjøper billetter tidligere, sier daglig leder Alice Lund.

Og pågangen merkes, blant annet ble billetter til Highasakite konserten i november utsolgt på tre dager.

– Personer som abonnerer på nyhetsbrevet vårt fikk muligheten til å kjøpe billetter på torsdagen, mens ordinærsalget startet på fredag. Allerede på søndagen var alle 700 billetter utsolgt. I tillegg er konserten med Astrid S utsolgt, sier Lund.

Store og små navn gjennom høsten

Gjennom høsten er det 23 ulike konserter og forestillinger, med både kjente og ukjente navn.

– Høstprogrammet vårt er klart. Vi har en rekke store og etablerte navn, samtidig har vi også artister som ikke er like kjente. Skal vi ha bredde i programmet så kan vi ikke bare gå etter de store navnene. Selv om det er artister, som ikke er like kjente som Astrid S eller Highasakite, så kan de levere fantastiske konsertopplevelser. Derfor håper jeg også at folk ønsker å komme på konsertene og forestillingene deres også, sier Lund.

Samtidig legger hun ikke skjul på at det kan komme nye artister inn i løpet av høsten.

– Programmet begynner å bli fullt, men det kan hende det kommer inn et par til. Nå jobber vi med å se hva som skal skje til våren og sommeren. Samtidig liker jeg å se i kommentarfeltene på sosiale medier at folk kommer med ønsker på hvem de vil se på scenen. For oss er det interessant, og det kan være alt fra black metal til kjente dj'er, sier Lund.