- Flytt Rockwool!

En gylden anledning: – Flytt Rockwool, skriver Jan Hugo Holten. foto: terje holm

En gylden anledning: – Flytt Rockwool, skriver Jan Hugo Holten. foto: terje holm

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

DEBATT Det vises til nyheten om at bedriften skal investere i ny ovn til produksjonen sin. En investering i hundremillioner klassen.

Dette er et grep som tilsynelatende tar bedriften ett skritt videre mtp energibruk og klimaregnskap. Om dette stemmer så er det vel og bra. Det hører med at en god del av pengene som betaler dette er statens. Det forplikter, og bør være førende på flere plan.

NMF region øst ved undertegnede var på infomøte med bedriften en tid tilbake(4/3-19) der vi sammen med andre organsasjoner fikk en presentasjon av prosjektet samt en omvisning.

Det er ikke til å stikke under stol at bedriften slik den er lokalisert idag midt i et boligområde med de konsekvenser på støy, utslipp det selvfølgelig har, burde vært tenkt plassert annet sted for lang tid siden. Bedriften som i undertegnedes øyne fremstår som relativt tilårskommen, burde kanskje nå benytte anledningen til å slå flere fluer i en smekk. Og sett i lys av det trafikk-kaos som vil komme og vare de neste 10-15 årene.

Det ville vært en investering for fremtiden!.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken