Flytter fra outlet-området i Vestby

Daglig leder Ole Martin Scharning-Ulsaker (innfelt) flytter nå butikken fra outlet-området, hvor de har vært naboer med Outlet One og Extra Leker i flere år.

Daglig leder Ole Martin Scharning-Ulsaker (innfelt) flytter nå butikken fra outlet-området, hvor de har vært naboer med Outlet One og Extra Leker i flere år. Foto:

Flisbutikken merker trykket av mange kunder og full parkeringsplass, men forteller det finnes en bakside av medaljen.

DEL

(Vestby Avis) Den store byggevarebutikken med fokus på fliser i alle størrelser og fasonger, skal snart flytte fra lokalene ved siden av Oslo Fashion Outlet.

Sammen med Outlet One og Extra leker har Right Price Tiles holdt til ved parkeringsplassen i flere år. Når de først velger å flytte så blir det ikke så langt.

Daglig leder Ole Martin Scharning-Ulsaker forteller de skal inn i samme bygg som nye Byggmax, som nylig åpnet kun et steinkast fra outleten. Han kan imidlertid ikke si noe om når det skjer.

– Vi er fremdeles tidlig i flytteprosjektet, så det er ikke satt noen dato ennå. Først må mye avklares med både ledelsen og kommunen, sier Scharning-Ulsaker.

Full parkeringsplass

Flere butikker på Oslo Fashion Outlet kan fortelle om godt salg denne sommeren.

At parkeringsplassen utenfor butikken har vært smekk full har derimot vist seg å være en bakdel for flisbutikken.

– Vi selger fliser og andre byggevarer som kunder ofte henter med tilhengere, men å navigere en bil med tilhenger utenfor her når parkeringsplassen er helt full og biler står i kø for å finne en ledig plass, har vist seg å være negativt for butikken, sier Scharning-Ulsaker.

– Hva har dette å si for dere?

– De kommer jo ikke frem med tilhengere når det er mye trafikk utenfor. I tillegg sliter vi med varelevering. Fliser kommer gjerne på paller levert av en trailer, men så store kjøretøy får jo problemer når parkeringsplassen ser slik ut, sier Scharning-Ulsaker.

Fordel

Bygget de nå skal flytte til ligger i Verpetveien tvers overfor Holdbart. Byggmax som åpnet butikken sin der i mai bruker ikke hele arealet, og her kommer Right Price Tiles inn.

Å få to byggevarebutikker ved siden av hverandre ser ikke Scharning-Ulsaker på som noe problem. Snarere tvert imot.

– Jeg tror det kan være en stor fordel for både oss og Byggmax at vi flytter inn i samme bygningsmasse. Det de ikke har kan kanskje vi tilby kunder, og omvendt, sier Scharning-Ulsaker.

Hvem som skal inn i bygget hvor Right Price Tiles holder til i dag er ennå ikke bestemt.

Byggmax åpnet butikken i mai, men bruker kun deler av bygningsmassen. Nå skal Right Price Tiles inn den nordre delen nærmest Verpetveien.

Byggmax åpnet butikken i mai, men bruker kun deler av bygningsmassen. Nå skal Right Price Tiles inn den nordre delen nærmest Verpetveien. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken