Viste stor fotball-glede i Vålerhallen

Fortjent: Etter turneringsslutt var det klart for premieutdeling med Vålerordfører Reidar Kaabbel i spissen.

Fortjent: Etter turneringsslutt var det klart for premieutdeling med Vålerordfører Reidar Kaabbel i spissen.

Artikkelen er over 3 år gammel

Fire fotballtrenere i V/S fikk den lyse ideen om å arrangere fotballturnering for dem som er født i 2010 og 2011. Lørdag gikk det første fløytesignalet for de unge fotballspillerne.

DEL

– Ja, vi var fire trenere som begynte å snakke om at det kunne vært artig å samle klubber til en turnering her i Vålerhallen, deretter gikk det slag i slag og resultatet ble en turnering med 11 lag og rundt 70 spillere, forklarer Tom Otterbekk.

Arrangørklubben V/S stilte med fire lag, det samme gjorde Moss Fotballklubb, mens Kambo stilte med tre lag.

Kampene ble spilt med tre spillere på hvert lag og det ble ikke satt noe fokus på resultater, helt i tråd med retningslinjene fra Norges Fotballforbund.

– De reglene er fulgt til punkt og prikke. Det var tydelig å se at spillerne storkoste seg. Det er vel mer eller mindre sikkert at vi kommer til å fortsette med denne turneringen i Vålerhallen, fortsatte Tom Otterbekk.

Etter endt turnering var det klart for premieutdeling og de rundt 70 spillerne fikk alle velfortjente premier av Våler-ordfører Reidar Kaabbel og velfortjent klapp fra stolte foreldre og andre familiemedlemmer.

Artikkeltags