Fotballpodkast: – Moss rykker definitivt ikke ned

IKKE NEDRYKK: Etter at Moss FK har tatt syv poeng på de tre siste kampene øyner nå poddegjengen at mosselaget vil ligge på en god plass på tabellen ved sesongslutt.

IKKE NEDRYKK: Etter at Moss FK har tatt syv poeng på de tre siste kampene øyner nå poddegjengen at mosselaget vil ligge på en god plass på tabellen ved sesongslutt. Foto:

Ekspertkommentator Helge Kjøniksen går knallhardt ut og mener at med den formen som MFK er i nå så vil de ikke rykke ned. Det er sportsjournalistene Erik-André Kristiansen og Rikke Jeppsson enige i, og i denne ukas podkast snakkes det varmt om alle de lokale lagene.

DEL

– Den seieren mot Hødd var så viktig for å ta et steg unna de tre bunnlagene. Moss ligger nå syv poeng over Vidar som ligger på første nedrykksplass, sier Helge Kjøniksen.

Nå har MFK alle bunnlagene igjen å spille mot.

– Teoretisk sett kan de rote det bort, men Moss er for gode og Vidar, Sola og Byåsen er for dårlige. Avstanden har nå blitt så stor at de ikke skal klare å rote bort en fornyet kontrakt i PostNord-ligaen, fortsetter Kjøniksen.

Ekspertkommentatoren er imponert over hva hele Moss FK har klart å levere.

– MFK, Marijo Jovic, Kristoffer Kolsrud og Klaus Hansen og alle de andre som er i Moss har gjort jobben de skulle denne sesongen.

– De har levert, istemmer Rikke Jeppsson. 

Artikkeltags