Fotballspiller (21) sendt til Kalnes etter å ha blitt slått bevisstløs av motspiller i nabooppgjør

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Både ambulanse og politibil ble sendt til Selbak Stadion i Fredrikstad mandag kveld da en person ble slått ned under en fotballkamp mellom Selbaks rekruttlag og Torp.

DEL

– Vi har akkurat ankommet stedet. Det ser ut til at det har vært en situasjon mellom to spillere der den ene skal ha slått ned den andre, sier operasjonsleder Ronny Samuelsen i Øst politidistrikt til Fredriksstad Blad rett etter klokken 21.30 mandag.

Han opplyser videre at offeret er sendt med ambulanse til Sykehuset Østfold Kalnes.

– Han har muligens brudd i kjeven, sier Samuelsen.

– Lå urørlig i gresset

Det var få minutter før slutt i mandagens 5. divisjonskamp mellom Selbaks rekruttlag og Torp på Selbak Stadion at det skjedde. Etter det som minnet om en duell, gikk en spiller fra Torp fysisk til angrep på en Selbak-spiller. Vitner forteller til Fredriksstad Blad at spilleren fra Torp slo motspilleren ned med en strak høyrearm. Han fortsatte deretter å slå løs på Selbak-spilleren som lå urørlig på gresset. Selbak-spilleren skal ha vært bevisstløs i flere minutter. Ambulanse ble umiddelbart tilkalt og fikk fraktet spilleren til Kalnes.

Kampen ble etter denne hendelsen avbrutt av dommer Johnny Westby fra Berg IL. Stillingen var da 2-3 i favør Torp IF.

Torp-spiller pågrepet

Øst politidistrikt opplyser sent mandag kveld at den mistenkte, en Torp-spiller, nå er pågrepet. Han skal tidligere mandag kveld ha blitt kjørt bort i en bil fra Selbakbanen før politiet kom til stedet.


Tenker på spilleren

Fotballstyret i Torp IL la klokken 22.40 ut denne meldingen på sin Facebook-side:

Hendelsen på Selbak Stadion i kveld har rystet oss og har ingenting med fotball å gjøre. Alle i Torp tenker på Selbak-spilleren som ble utsatt for voldshandlingen og håper inderlig at han blir helt frisk.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken