Spillsenterets øvrige tirsdagstips:

Oddstips ligacupen: Manchester United taper ikke på Old Trafford

Midtukekupongen: Midtukekupong med brennhett byderby fra Manchester

Oddstips: Fyldig oddsprogram tirsdag. Sjekk våre analyser!

Høydepunktet på tirsdagens langoddsprogram er utvilsomt byderbyet mellom Manchester United og Manchester City i semifinalen i ligacupen. Det spilles også én kamp i League One, to kamper fra National League og fem kamper i EFL Trophy-turneringen. På ishockeyfronten er masse som skjer denne tirsdagen.

NB! Onsdag er det ca. 258 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

Frölundas HC - Luleå HF 2,15 - 3,55 - 2,60 H (spillestopp kl. 1755)

Semifinale i Champions Hockey League der tre av fire lag er svenske. Frölunda vant denne turneringen forrige sesong og de gjør det også som vanlig bra i hjemlig SHL. Der ligger de på 2. plass med 56 poeng. Tapte riktignok hjemme for Røgle lørdag, men er ellers veldig stødige hjemme i Gøteborg. Serieleder Luleå med 62 poeng og seks poeng ned til Frölunda. Tapte 1-4 borte mot Frölunda tidligere i sesongen. Frölunda bør kunne skaffe seg et godt utganspunkt før neste ukes returkamp i Luleå og 2,15 på hjemmeseier er ok odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Djurgårdens IF - Mountfield HK 1,70 - 4,10 - 3,40 H (spillestopp kl. 1855)

Semifinale i Champions League Hockey der det spilles hjemme/borte. Djurgården er et av tre svenske lag i semifinalene. Vant begge kampene mot Red Bull Munchen i kvartfinalen (5-1 hjemme og 3-0 borte) og tok seg greit av Skellefteå i åttedelsfinalen. Helt nede på 9. plass i hjemlig serie. Tsjekkiske Mountfield i likhet med Djurgården helt nede på 9. plass i hjemlig serie Tok seg litt overraskende av sveitsiske Zug i kvartfinalen etter 1-1 hjemme og 4-0 seier borte. Djurgården er normalt sterke hjemme og skal vinne den første kampen til grei odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Timrå IK - Västervik 1,52 - 4,10 - 4,10 H (spillestopp kl 1855)

Hockeyallsvenskan. Her er det spilt 34 serierunder og det gjenstår 18. De to beste spiller playoff og vinneren av denne, møter laget som ender sist i SHL til best av sju-serie. Taperen av disse to, går inn i en serie med lagene 3 til 8 i Hockeyllsvenskan og vinneren av denne serien, spiller playoff mot laget som ender nest sist i SHL. Timrå på 4. plass med 67 poeng, men det er kun fem poeng opp til Modo på 2. plass. Västervik på 10. plass med 39 poeng og har åtte poeng opp til Tingsryd på den viktige 8. plassen. Timrå er motivert favoritt her og 1,60 på hjemmeseier er ikke så aller verst.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Frisk Asker - Stavanger Oilers 3,45 - 4,25 - 1,70 H (spilestopp kl 1855)

Get-ligaen. Etter 4-6 tapet hjemme for Lillehammer noen dager før julaften, har Frisk levert i de tre siste kampene. Dobbeltseire med hhv 3-0 borte og 4-0 hjemme, ble etterfulgt av 4-3 seier borte mot formsterke Stjernen lørdag. Ligger på 4. plass med kun ett poeng opp til Lillehammer på 3. plass. Men det er hele 28 poeng opp til serieleder Stavanger Oilers. Oilers har 14 poeng ned til Storhamar på 2. plass og cruiser mot en overlegen seier av grunnserien. Men gikk på en mine og et sensasjonelt 0-2 tap borte for Narvik i nest siste bortekamp. Frisk Asker er i form og kan nok påføre Oilers deres tredje tap for sesongen. 3,45 er et morsomt skrellobjekt i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Newport County - MK Dons 2,60 - 2,95 - 2,25 H (spillestopp kl 2025)

Newport County tok seg til 3. runde etter å ha vunnet på straffer borte mot Brighton U21 i 2. runde. Spiller i League Two til daglig, men har ikke levert like bra som forrige sesong. Midtveis i sesongen er laget helt nede på 15. plass med 30 poeng og det er 11 poeng opp til 7. plassen (som er den siste playoffplassen). Kun to poeng på de fire julekampene og de tre siste hjemme er alle endt 1-1. Totalt 5-6-2 hjemme.Milton Keynes Dons tok seg til 3. runde etter 2-0 seier hjemme mot Coventry i 2. runde. Holder til i League One til daglig, men sliter og ligger fjerde sist med 24 poeng. Bury er som kjent kastet ut av divisjonen, så kun de tre nederste rykker ned. Har således tre poeng ned til Tranmere under streken. Meget svake 1-2-8 på 11 spilte bortekamper. Hjemmeoddsen frister i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Fleetwood Town - Accrington Stanley 1,87 - 3,35 - 3,05 H (spillestopp kl 2040)

Football League Trophy og 3. runde eller åttedelsfinale som det egentlig er. Denne turneringen innledes alltid med et gruppespill, og de som går videre derfra går til 2. runde. Fleetwood med solid 4-0 seier borte mot Everton U21 i 2. runde. Holder til i League One til daglig og gjør det bra der. Ligger på 7. plass med 36 poeng, men har både en og to kamper tilgode på lagene foran og kun fem poeng opp til Rotherham på 2. plass. Solide 7-4-1 på tolv spilte hjemmekamper.Accrington Stanley med 2-0 seier hjemme mot Bolton i 2. runde og i likhet med hjemmelaget, spiller de i League One til daglig. Ligger på 17. plass med 29 poeng og har svake 2-6-5 på 13 spilte bortekamper.2-0 til Fleetwood i tilsvarende seriemøte i slutten av august og bra sjanse for hjemmeseier igjen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Salford City - Port Vale 2,00 - 3,00 - 3,00 U (spillestopp kl. 2040)

Football League Trophy og 3. runde eller åttedelsfinale som det egentlig er. Denne turneringen innledes alltid med et gruppespill, og de som går videre derfra går til 2. runde. Kjendisklubben Salford slo ut Wolverhampton U21 med 3-0 hjemme i 2. runde. Spiller i League Two til daglig og ligger på 12. plass der med 32 poeng. Etter sju poeng på tre kamper, er begge de to siste seriekampene tapt. Moderate 4-4-5 på hjemmebane.Divisjonskollega Port Vale måtte ha straffespark hjemme mot League Two-laget Mansfield i 2. runde etter at det stod 2-2 etter ordinær tid, men gjorde jobben i straffesparkkonkurranse. Har tre poeng mer enn Salford og ligger på 10. plass med 35 poeng. Det er seks poeng opp til playoff. Svært moderate 2-5-5 på tolv spilte bortekamper. Var forøvrig i kvartfinalen i denne turneringen forrige sesong, men det endte det med 0-3 tap borte for Bristol Rovers.1-1 i tilsvarende seriekamp i den tredje serierunden i fjor. Uavgjort etter ordinær tid også nå?

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Walsall FC - Portsmouth 2,95 - 3,30 - 1,92 H (spillestopp kl. 2040)

Football League Trophy og 3. runde eller åttedelsfinale som det egentlig er. Denne turneringen innledes alltid med et gruppespill, og de som går videre derfra går til 2. runde. Hjemmelaget tok seg videre til 3. runde etter å ha eliminert Chelsea U21 med 3-2 seier hjemme i 2. runde. Holder til i League Two til daglig der de ligger på 11. plass med 33 poeng og er litt i ingenmannsland. Men viser bra form med 4-2-1 på de sju siste seriekampene. Dog ikke bedre enn 3-4-6 på hjemmebane.Portsmouth nøyde seg med 2-1 seier hjemme mot Northampton i 2. runde. Holder til i League One til daglig og 10. plass der med 35 poeng. Kun ett poeng skiller opp til playoff. Er det eneste ubeseirede laget på hjemmebane (7-5-0) i League One, men ditto svake borte (2-3-6). Ikke utenkelig at Walsall kan ta seg videre til fin odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Doncaster Rovers - Shrewsbury Town 2,10 - 2,95 - 3,00 H (spillestopp kl. 2040)

Football League Trophy og 3. runde eller åttedelsfinale som det egentlig er. Denne turneringen innledes alltid med et gruppespill, og de som går videre derfra går til 2. runde. Doncaster har kun spilt 21 kamper og ligger på 15. plass med 31 poeng. Det skiller kun fem poeng opp til Peterborough på 6. plass og playoff og Doncaster har tre kamper mindre spilt. Tok sju poeng på de fire kampene i jula og innledet nyåret med 1-0 seier hjemme mot Oxford. Brukbare 6-4-3 hjemme.Shrewsbury med 1-1 borte mot Bristol City i FA-cupens 3. runde lørdag og fikset omkamp hjemme. Den omkampen spilles neste tirsdag. Ligger på plassen foran Doncaster på tabellen (14. plass) med 32 poeng etter 22 spilte seriekamper. I likhet med Doncaster ble det sju poeng på de fire kampene i jula, men kun ett poeng på de to siste. Brukbare 3-5-3 på bortebane.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Real Zaragoza - Sporting Gijon 1,60 - 3,00 - 4,90 H (spillestopp kl. 2055)

Hengekamp i spansk Segunda. De aller fleste lagene har spilt 22 seriekamper. Zaragoza på 5. plass med 33 poeng, men har en kamp tilgode på alle lagene foran seg på tabellen. Tar seg opp på 3. plass med seier her. Brukbare 5-3-3 på elleve spilte hjemmekamper. Sporting Gijon nede på 15. plass med 25 poeng og har åtte poeng opp til siste playoffplass. Moderate 2-4-4 på bortebane, men har tatt poeng i sine tre siste bortekamper. Hjemmeseier i de to foregående sesongene og tross laber odds, får Zaragoza tipset også denne gang.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Stade Reims - Racing Strasbourg 2,10 - 2,75 - 3,45 U (spillestopp kl. 2055)

Kvartfinale i den franske ligacupen og her spilles det ikke retur. Reims med 1-0 seier hjemme mot Montpellier i åttedelsfinalen og fikk altså hjemmebanefordel også i kvartfinalen. Ligger helt oppe på 6. plass i Ligue 1 med 28 poeng og har kun ett hjemmetap hittil (3-6-1). Strasbourg med ett poeng mindre og på 11. plass. Vant 1-0 borte mot Nantes i åttedelsfinalen, men har ikke bedre enn 2-1-6 på bortebane i serien. 0-0 i tilsvarende seriekamp i andre serierunde og det blir nok jevnt igjen.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Manchester United - Manchester City 4,00 - 3,95 - 1,64 U (spillestopp kl. 2055)

Ligacupen semifinale og her spilles det hjemme/borte. City har vunnet seks av de siste ni bortekampene mot Manchester United. Ole Gunnar Solskjærs menn har vært ustabile denne sesongen, men på Old Trafford har de vært solide. At United har scoret to mål eller mer i syv av de siste åtte kampene foran egne fans, lover bra. Guardiola mangler fortsatt sin mest sentrale forsvarsspiller, og det merkes.Vrien kamp å vurdere dette og det finnes bedre spillobjekter denne tirsdagen. Uavgjortoddsen lokker mest.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Washington Capitals - Ottawa Senators 1,47 - 4,80 - 4,40 H (spillestopp kl 0055)

Med 63 poeng er det ingen lag som har tatt flere poeng i NHL denne sesongen enn Washington Capitals og de cruiser mot seieren i Metropolitan division. Ottawa Senators har kun 37 poeng i samme divisjon og er allerede avhengt i kampen om sluttspill. Er Washington Capitals noenlunde skjerpet, skal dette bli en komfortabel seier.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

New Jersey Devils - NY Islanders (over/under ant. mål fulltid 5,5) Under 1,65 (spillestopp kl. 0055)

Vrien kamp å vurdere dette på HUB-spill, Men det blir sjelden målfester med New York Islanders. 1-2, 0-3 og 1-0 er resultatet i Islanders tre siste kamper og 3-2 og 2-1 i to av New Jersey Devils tre siste kamper. 1,65 i odds på at nattens kamp ender under 5,5 mål er ikke så aller verst betalt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Carolina Hurricanes - Philadelphia Flyers 1,80 - 4,10 - 3,20 H (spillestopp kl 0055)

Viktig kamp i den tøffe Metropolitan Division. Carolina Hurricanes på 4. plass med 50 poeng og fem poeng opp til Pittsburgh Penguins på 3. plass. Har sju hjemmekamper på rad nå, vant de to første, men kommer nå fra to strake tap. Philadelphia Flyers på 5. plass i samme divisjon med 49 poeng. Har fem strake bortekamper bak seg og tapt fire av disse. Hurricanes er motivert favoritt i denne og oddsen er ikke så aller verst.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Florida Panthers - Arizona Coyotes 2,10 - 3,85 - 2,60 H (spillestopp kl. 0055)

Florida Panthers med to seire og to tap på sine fire siste, som alle er spilt borte, Hjemme i Florida står laget med fire strake seire. Ligger på 4. plass i Atlantic med 49 poeng og har tre poeng opp til 3. plassen. Arizona Coyote på 2. plass i Pacific division, kun to poeng bak ledende Vegas. Tre strake hjemmeseire nå, men har tapt sine to siste bortekamper. Florida Panthers skal ha gode muligheter til å ta sin femte strake hjemmeseier.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Tampa Bay Lightning - Vancouver Canucks 1,65 - 4,30 - 3,55 H (spillestopp kl 0055)

Det tok sin tid før det løsnet for forrige sesongs suverene vinner av grunnserien i NHL, men nå leverer Tampa Bay. La på til sin sjuende strake seier da de vant 3-1 borte mot Carolina Hurricanes mandag. Er endelig oppe på 3. plass i Atlantic og har totalt 52 poeng. Vancouver Canucks på 4. plass i Pacific, men det er kun fire poeng opp til leder Vegas Golden Knights og Elias Petterson og hans lagkamerater har spilt tre kamper mindre. Også Vancouver står med sju strake seire, men seks av disse er spilt hjemme i OL-byen. 1,67 på at seiersstimen fortsetter for Tampa Bay, er helt greit.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

New York Rangers - Colorado Avaanche 2,80 - 3,90 - 1,95 B (spillestopp kl. 0125)

Høykapable Colorado Avalanche har vunnet tre av sine fire siste bortekamper og ligger på 2. plass i Central Division. New York Rangers helt nede på 7. plass i Metropolitan division og kun 42 poeng. Det ser tungt ut med sluttspill. Colorado Avalanche motivert favoritt i denne, uten at borteoddsen frister voldsomt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Detroit Red Wings - Montreal Canadiens 2,95 - 3,85 - 1,92 B (spillestopp kl 0125)

Med kun 23 poeng på sine 43 første seriekamper denne sesongen, er Detroit Red Wings i særklasse det svakeste laget i NHL denne sesongen. De vinner naturligvis en kamp i ny og ne, men det er sjelden. Montreal Canadiens er back to back (det vil si at de også spilte kamp i natt). Den tapte de med 2-3 hjemme for Winnipeg Jets og det var faktisk lagets sjette strake tap. Men i natt er det tid for å slå tilbake mot NHL's svakeste lag. 1,87 i odds frister dog veldig lite.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

St. Louis Blues - San Jose Sharks 1,72 - 4,10 - 3,45 B (spillestopp kl 0155)

Tre tap på rad nå for solide St. Louis Blues, alle på bortebane. Hjemme står de med fem strake. Topper Central Division med 59 poeng og har tatt nest flest poeng i NHL hittil. San Jose Sharks har vært en skuffelse denne sesongen, men har vist gryende form i det siste. To sterke borteseire mot hhv Pittsburgh Penguins og Columbus Blue Jackets, før det ble overtidstap borte mot Washington Capitals. Det er 38 kamper igjen i grunnserien for Sharks og kun ni poeng opp til sluttspill. Hjemmelaget skal naturligvis stå som klare favoritter, men jeg har skrellfeeling i denne og lanserer B til flotte 3,45 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Nashville Predators - Boston Bruins 2,45 - 3,70 - 2,25 H (spillestopp kl 0155)

Nashville Predators nede på 6. plass i Central Division med 46 poeng, men det er kun seks poeng opp til Dallas Stars på 3. plass. Har vært variable i det siste, men har et bra maksnivå. Boston Bruins leder fortsatt Atlantic division, men har ikke vært som best i det siste og står faktisk med tre strake tap. Tapte også hjemme mot Predators 22. desember (3-4 etter overtid). Predators vant 1-0 i den ene spilte hjemmekampen mot Boston forrige sesong og slik oddsene er satt i natt, er det uten tvil hjemmeoddsen som lokker mest.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Chicago Blackhawks - Calgary Flames 2,65 - 3,90 - 2,05 H (spillestopp 0225)

Chicago Blackhawks har ikke vært i nærheten av å ta seg til sluttspillet de to foregående sesongene, etter å ha vært en maktfaktor i NHL for noen år siden. Det ser heller ikke spesielt bra ut denne sesongen, men det er ikke håpløst. Ligger riktignok sist i Central division med 44 poeng, men det er kun åtte poeng opp. Og fire av de fem siste er vunnet, deriblant 5-3 borte mot nettopp Calgary Flames tredje sist. Calgary Flames nede på 5. plass i Pacific Division med 49 poeng, men kun to poeng opp til 3. plassen. 2,65 på formsterke Chicago Blackhawks må bli tipset i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Vegas Golden Knights - Pittsburgh Penguins 1,92 - 3,95 - 2,90 H (spillestopp kl. 0355)

Vegas Golden Knights leverer varene også denne sesongen. Topper Pacific division med 54 poeng og står med fire strake seire nå, alle på hjemmebane. Pittsburgh Penguins har klart seg bra selv uten sin skadde stjernespiller Sydney Crosby som endelig er på vei tilbake. Ligger på 3. plass i Metropolitan med 55 poeng, men har tapt to av sine tre siste. Vegas vant 7-3 i tilsvarende hjemmekamp forrige sesong og de vant 3-0 borte mot Penguins tidligere denne sesongen. 1,92 på hjemmeseier er et aktuelt spill.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset