Nye mossetopper på rundtur i Østfold

PÅ RUNDTUR: Valgerd Svarstad Haugland og ledelsen i fylkesmannen for Viken og Oslo har besøkt kommunene i Østfold. Her er hun fra annonseringen av Moss som hovedsete i fjor med Paul Chaffey i kommunal.- og moderninseringsdepartementet.

PÅ RUNDTUR: Valgerd Svarstad Haugland og ledelsen i fylkesmannen for Viken og Oslo har besøkt kommunene i Østfold. Her er hun fra annonseringen av Moss som hovedsete i fjor med Paul Chaffey i kommunal.- og moderninseringsdepartementet. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Denne uka har Valgerd Svarstad Haugland og Trond Rønningen besøkt kommunene i Østfold. De to skal bli henholdsvis fylkesmann og assisterende fylkesmann for Viken og Oslo fra 1. januar.

Rundturen var for å bli bedre kjent med kommunene i fylket som snart er historie. Fylkesmannen i Østfold skriver at alle kommunene har fått besøk av den tidligere KrF-toppen og hennes høyre hånd.

Fra og med 1. januar i 2019 er det nye embetet i gang. Da tar de over alle oppgavene til Fylkesmannen i Østfold, Buskerud og Oslo og Akershus. Ledelsen skal ha base i Moss hvor de vil styre over ca. 600 ansatte. Ansatte vil være fordelt mellom Moss, Oslo og Drammen.

Artikkeltags