Spinnvilt frieri på Rudskogen

IKKE BARE KJÆRLIGHET FOR BIL: Eilen Tollefsen og Snurre Svendsen fikk foreviget det unike øyeblikket av en ung venn som tok bilder.

IKKE BARE KJÆRLIGHET FOR BIL: Eilen Tollefsen og Snurre Svendsen fikk foreviget det unike øyeblikket av en ung venn som tok bilder. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Eilen Tollefsen (31) overrasket ikke bare kjæresten, men også publikum, da hun gikk ned på kne under VM i Breisladd på Gatebil lørdag.

DEL

Det var allerede i inngangen av 2018 at Tollefsen begynte å planlegge frieriet. 11. januar tok hun nemlig kontakt med en lokal drifter, Emil André Bogen, som mer enn gjerne ville hjelpe til. Hun hadde flere ganger fleipet til kjæresten om at hun skulle fri slik, men kjæresten, Snurre Svendsen (36), hadde aldri trodd det skulle bli gjennomført, forteller Tollefsen.

Torsdag kjørte Tollefsen ut til Rudskogen sammen med en kamerat for å planlegge hvordan frieriet skulle bli gjennomført. Mannen som skulle snakke i høytalerne under Breisladden, ble også med i planen. Tidlig lørdag kveld møtte hun opp med Svendsen til VM i Breisladd - og han trodde selvfølgelig at de var på Gatebil for å se på. Tollfesen hadde derimot planlagt så Svendsen skulle få sitte på med drifteren, noe han hadde drømt om i lang tid.

Fikk sitt "ja"

Fra høytaleren ble Tollefsen dirigert inn på banen, mens Svendsen satt i bilen med drifter Bogen.

– Drifteren bråsnur etter langsvingen, som da er under åpningen av VM i Breisladd. Typen fikk beskjed av drifteren om å gå ut av bilen. Da typen ikke så meg, trodde han at det var noe galt med bilen. Han skjønte ikke et pøkk, forteller Tollefsen.

– Da han ser meg går jeg ned på kne og spør om han vil gifte seg med meg. Under gråten svarer han "selvfølgelig vil jeg gifte meg med deg".

Drifteren kjørte deretter rundt paret som klemte på kne, etter at Svendsen hadde gitt sitt "ja".

PLANLAGT: Frieriet var nøyeplanlagt og både drifter og hjelp fra speakeren var nødvendig for å gjennomføre det kreative frieriet.

PLANLAGT: Frieriet var nøyeplanlagt og både drifter og hjelp fra speakeren var nødvendig for å gjennomføre det kreative frieriet. Foto:

Bryllup på gatebil?

Etter frieriet forlot det nyforlovede paret fra Østfold fra banen og så ferdig arrangementet fra innerøya i breisladdsvingen.

Datoen for bryllupet er ikke satt enda, men noen tanker om bryllupet har paret likevel gjort seg. Svendsen har nemlig et ønske om å gifte seg på gatebil. Hva det blir til får tiden vise.

– Jeg vil gjerne gi en stor takk til Emil André Bogen og Gatebil! sier en takknemlig Tollefsen til Moss Avis.

Tar av på Facebook

Søndag ettermiddag delte Tollefsen sin opplevelse av frieriet på en lukket gruppe på Facebook, kalt "Hønehjørnet". Her beskrev hun frieriet og la til bilder av øyeblikket. Responsen har vært enorm, og allerede etter to timer hadde innlegget fått godt over 2000 "likes" og en hel haug med kommentarer. Flere av Facebook-brukerne var vitner til frieriet på Rudskogen lørdag kveld.

NYFORLOVET: Snurre Svendsen (36) ga Eilen Tollefsen (31) sitt ja på Gatebil lørdag kveld, og frieriet ble en stor hit på Facebook.

NYFORLOVET: Snurre Svendsen (36) ga Eilen Tollefsen (31) sitt ja på Gatebil lørdag kveld, og frieriet ble en stor hit på Facebook. Foto:

Artikkeltags