Med Erland Johnsen og Kristian Strande som gjester skulle man tro at det ble en defensiv prat – men det ble det ikke.

Når det gjelder Erling Braut Haaland, så har også Kristian Strande gode relasjoner til verdensstjernen.

– Ja, vi spilte sammen i Molde og jeg ble veldig god kompis med Erling.

– Ville dere ønsker å være i hans sko akkurat nå?

– Nei, det ville jeg ikke. Han kan jo ikke gå et sted uten å bli gjenkjent. Det var bedre på min tid i England, da kunne vi herje en del uten at det ble slått opp i alle aviser. Tror det er fint at sosiale medier ikke var like utbredt den gangen, svarer Johnsen med et lurt smil.

– Jeg kunne godt tenkt meg å ha vært i hans sko. Det er jo drømmen til alle fotballspillere det, sier MFK-kaptein Strande.

I løpet av podkastpraten vår lurer Johnsen på om det er dagen for å være ute etter ham, men svarer likevel velvillig på alle hint om historier fra hans karriere.

Opp gjennom Johnsens karriere ble det en del draktbytter og nå har han fått tilbud om å selge én av disse for 10.000 kroner.

– Hva med deg, Strande. Har du byttet til deg mange drakter så langt i karrieren?

– Nei, jeg har vel ikke det. Men da jeg kom inn for Molde mot Sevilla i Europa Leauge, så hadde jeg en plan, men den gikk ikke helt som planlagt, svarer han med et smil.

Hør podkast-episoden

Har du lyst til å høre mange lystige historier - og fornuftige tanker - så er det bare å starte podkasten her, eller i Spotify, iTunes eller Untold-appen: