Men da det plutselig ble populært, ble det slettet. Vi snakker selvfølgelig om Flappy Bird! Det spillet alle spiller, men ingen liker. Hva er det som gjør at vi mennesker henger oss opp i sånne dårlige og meningsløse spill? 

Fortsatt tilgjengelig

Flappy Bird er et spill som var tilgjengelig i appstore og android. Det kom ut i Mai 2013, men det er først nå det har tatt helt av. Spillet ble sletta 9. februar, men den er fortsatt tilgjengelig på mobilene for de som har lastet ned spillet fra før av.

Poenget med spillet er å holde en fugl flyvende i lufta mens den flyr gjennom to hinder. Det hørers ikke vanskelig ut, men det er det. Graffitien i spillet kan minne veldig om Super Mario og spillet i seg selv enkelt, men likevel er det utrolig irriterende. Hvorfor blir vi avhenge av spill vi egentlig ikke liker?

På ville veier 

Nå etter at spillet har blitt sletta, har det gått helt på ville veier. Det har kommet mange etterligninger av Flappy Bird, som kan inneholde skadevarer. Clumsy Bird, Flappy Pig og Flappy Fish er eksempler på dette. Det er til og med folk som selger nettbrettene og mobilene sine med installert Flappy Bird, for mange penger.

Dette gjør at nettsteder som eBay må slette annonsene deres.   

Og da lurer vi på hvordan kan man bli så avhengig av et så enkelt og meningsløst spill?

Vi har spurt tre elever om følgene spørsmål:

Hvorfor spiller du Flappy Bird?

- Jeg spiller det fordi alle andre spiller det.

- Jeg spiller det fordi jeg har blitt hekta, og jeg vil alltid få en ny rekord.

- Fordi det er gøy og jeg var nysgjerrig.