Den 30. April på Grevlingen Skole, Natt Til 1.Mai, ble en sensasjonell nyhet sluppet. En ny nettside ble lansert for ungdom i Vestby kommune!

Lurer du på hvordan du kan skaffe deg jobb? Eller kanskje hva som skjer i Vestby om dagen? Er det noen kule arrangementer snart, og når var ungdomsklubbene åpne igjen?

Alt dette, og mye mer får du svar på på www.ungivestby.no

Kort fortalt er det en nettside hvor du kan finne informasjon om hva du kan gjøre i Vestby. Du finner fire forskjellige ”hus” som viser til forskjellige kategorier.

Kategoriene

Kultur -  Her finner du informasjon om det meste. Du finner en kalender over når de forskjellige arrangementene i Vestby skjer, og litt mer om hvert enkel arrangement. Det står informasjon om bibliotekene i Son og Vestby, ungdomsklubbene Bayaz og Teten, idrettsanlegg, kulturskolen og musikkverksted.

Hvis du er mer interessert i å være med på noe spesielt, enten å jobbe i kommunens crew eller være med på et lag er dette også nettsiden for deg.

Helse – Under helse finner du informasjon om både barnevernet og helsestasjon i Vestby. Du kan også finne lenker til andre sider om helse her.

Utdanning – Under utdanning finner du informasjon om de forskjellige skolene i Vestby, samt informasjon om Utdanningsvalg. Her er det også lenker til andre sider, så du kan klikke deg videre til det du er spesielt interessert i.

Jobb – Om du gjerne vil ha en jobb, men ikke vet hvor eller hvordan du kan finne en, så er dette ”huset” for deg. Her er det lenker til både nav og andre nettsider, samt informasjon om  hvordan du kan skaffe deg jobb.