SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Håland skal erobre Europa

Erling Braut Håland har scoret mål på bestilling for Salzburg i serieinnledningen.  Foto: Krugfoto (AFP)

Erling Braut Håland har scoret mål på bestilling for Salzburg i serieinnledningen. Foto: Krugfoto (AFP) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Erling Braut Håland har notert seg for 11 seriemål på de sju første seriekampene. I kveld skal han skinne på den europeiske scenen.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddstips Champions League: Sjelden mulighet for Dortmund

Oddstips Champions League: Salah og Liverpool lever godt med uavgjort

Oddstips Champions League: Nordmann kan bli årets store nye Champions League-stjerne

Målscorerspill CL: Håland skal erobre Europa

Oddstips:

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Lotto: Lotto-millionær fra Bergen tar ikke telefonen

V65 ForusSpennende V65-kveld fra Forus

V4 HagmyrenHerlig V4-lunsj fra Sverige

Det er en eventyrlig midtuke vi har foran oss. I kveld sparkes gruppespillet i Champions League i gang, og åtte kamper skal spilles i kveld. Det er storkamper mellom Napoli og Liverpool og mellom Borussia Dortmund og Barcelona og med norske øyne er det også meget spennende med Erling Braut Håland og FC Salzburgs hjemmekamp mot Genk. I tillegg er det masse ishockey på menyen. Stavanger Oilers tar imot Storhamar i Get-ligaen og det er full runde i SHL i Sverige. I England spilles det fulle serierunder i både League One og League Two.

NB! 83 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Salzburg - Genk - Erling Braut Håland scorer mål - 1,85 (spillestopp kl 20.55)

Gruppe E der Napoli og Liverpool er de to andre lagene. RB Salzburg har totaldominert den østerrikske ligaen de siste sesongene, men har sviktet i Champions League-kvalifiseringene. Det er faktisk første gang på 25 år at laget er med i gruppespill i Champions League. De har imidlertid hevdet seg bra i sluttspillet i Europa League de siste sesongene. Tok seg helt til semifinale i 2016/17-sesongen, mens Napoli ble for sterke i åttedelsfinalen forrige sesong.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Belgiske Genk var direktekvalifisert til gruppespillet, og det er første gang på åtte år at belgierne deltar i gruppespillet i Champions League. Har hatt en svak åpning i serien og står med kun 3-1-3 på de sju første seriekampene.

1,44 på hjemmeseier i kveld er dog trist odds, selv om Salzburg har hatt en formidabel start i hjemlig serie og scoret 34 mål på de sju første seriekampene. Erling Braut Haaland har levert så det holder og stått for 11 av målene.  Og senest i helgen gjorde han tre mål da Salzburg nedsablet Hartberg med 7-2. Haaland har gjort åtte av sine elleve mål på hjemmebane. At Haaland også kan score i kveld er åpenbart. 1,45 på hjemmeseier er uaktuelt. Da er det langt mer interessant med et målscorerspill på Haaland til godkjent 1,85 i odds.

Tror du Erling Braut Haaland scorer mot Genk i kveld. Klikk på denne lenken for å levere spillet!

Kommentarer til denne saken