– Man vet jo aldri. «Abraham fra Ghana» er en spiller som er spilt inn til oss, hvor vi har sett noe som kan være spennende. Vi har kommet dit at det blir lagt opp til et treningsopphold hos oss. Uten at det vil koste klubben noe. Når det er sagt så er det et langt steg før «Abraham fra Ghana», som vi altså ikke har møtt ennå, blir MFK-spiller. Men det er noe som har vekket vår interesse og som vi ønsker å teste ut, forklarer MFK-trener Thomas Myhre og kaster et smilende blikk bort på tavla.

– Når det gjelder nye spillere så blir vi kontaktet av norske agenter og agenter fra hele verden. Vi har flere spiller på blokka vår som vi ønsker å jobbe videre med, men det er fortsatt ikke noe som er konkret, legger han til.

Amin Askar?

Rundt om på sosiale medier og ikke minst i lokalaviser har det blitt hvisket og tisket om en MFK-retur for Amin Askar.

– Hva kan du si om det, Myhre?

– Vi i MFK hadde ikke gjort jobben vår om vi ikke snakket med Amin Askar. Når kontrakten hans nå går ut og han flytter hjem så er han selvsagt en aktuell spiller for oss. Men han ønsker å fullføre sesongen i Kristiansund før han snakker videre om fotballivet videre og det respekterer vi, svare Myhre.

Tollerud og Alexandersson

I ukens MFK-podkast kan man høre Myhre snakke mer om spillere, møte med ordfører Hanne Tollerud, Noah Alexanderssons treningsopphold i Lillestrøm, treningskamper og ikke minst et nytt treningsopplegg med tidligere MFK-spiller Thomas Solberg.

Hør ukens MFK-podkast her: